Přejít na obsah

Zlý Jabko

Členové_50
  • Příspěvky

    1 740
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Zlý Jabko

  • Datum narození 25. března

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Aussig

Návštěvy profilu

5 852 zobrazení profilu

Zlý Jabko's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Ale dřevo ti ještě nespadlo, viď?
  2. Ve Velkým útěku? Rolex Speedking
  3. Na výletě do ZOO se mi při zvedání synka roztrhly parádně gatě (naštěstí ke konci prohlídky), tak jsem mazal odtamtud rychle koupit nový. Osud mi přistrčil jako první obchod s Leviskama a pánové, to byl servis... Paní si mě očíhla, na první dobrou dala velikost, kterou jsem se sice pokoušel uhrát o číslo menší, ale sakryš, ty Vánoce pořád shazuju. Troje kalhoty jsem si vzal a jsou to sakra ty nejlíp padnoucí co jsem v životě měl. Trochu teda průvan v měšci, ale pohodlíčko.
  4. Tady to má docela spojitost s tím, že se kalhoty šily právě s vysokým pasem až k pupku, ne?
  5. Obdivuju každýho, kdo se do živnosti v ČR pustí. Já jsem na řešení tadytoho bordelu prostě línej.
  6. Ta soukromá složka zajištění má být zkrátka co největší. Nejsem žádnej střelenej ancap, abych tu horoval za 100% zrušení důchodů a sociální sítě, jsem přecejen zdravotník a vím, co na lidi může spadnout, zároveň ale taky nehodlám tolerovat obechcávání toho systému. Zlatí lidi tohleto. Osobní zodpovědnost je alfa a omega.
  7. Každý plačtivý občan ve věku, kdy je důchod za bukem, měl nejmíň 35 let na to, aby se zajistil. Jsem v tomhle ohledu asociál až hrubozrnný, odmítám nějakou spoluzodpovědnost za tamhle Fandu z Karviný, co od revoluce jen mele o tom, jak se u něj ve fabrice všecko rozkradlo a odmítl se jakkoliv zlepšit, dovzdělat nebo zajistit. Že někomu mohlo trvat 10 let, než se v tom novým systému zorientuje, to beru, někomu to může trvat dýl. Ale půl života?
  8. Protože tady od vás sosám už nějaký pátek moudrost, tak se kouknem jak mi to vychází. FIO e-brokera jsem si založil 2022, těsně před válkou. Primárně má sloužit k zajištění na důchod, takže konzerva, i když pár menších eskapád jsem taky zkusil. Neposílám moc, 2022 160k, 2023 160k, a teď kam: ČEZ, +20,38% KB, ERSTE, MONETA - ty jsem prodal neprozřetelně koncem 2023, naštěstí bez ztráty (díky divi), abych nakoupil NOVO NORDISK, +15,6%. Protože jsem hnusák kapitalistickej, během prvního roku války jsem nakoupil RAIFFEISEN, +32,3% a zkusil jsem to i s COLT CZ, která mě brutálně zklamala, když začala pomaličku polehoučku šplhat až teď, když ji nemám. Hanba jim. I když PFIZER klesá, pořád je to globální farmaceutickej gigant a jsem si jistej, že vyleze, tak kupuju dál. Koupil jsem z hecu český výrobce dronů PRIMOCO, ti vyskočili pěkně, a doufám v úspěch žaloby o patent NEONODE (tam zatím tratím tak 33%). Držím GOOGLE a čekám jak se vyvrbí ty regulační věci proti nim, zatím +5,8% Rád si vyslechnu tipy, triky, připomínky.
  9. Tak jsem si udělal výlet na posádku v Žatci k posouzení do záloh. Hluchý levý ucho? Pohoda. Chybí levá ledvina? Neni problém. Brejle? Lehárko. Shořel jsem na astmatu. 25 let bez záchvatu, ale každodenní medikace je vylučující. Tak prd, no.
  10. Navíc jsou pořádně zabalený už z výroby
  11. Máme ji, a i když jsem byl skeptickej, tak je 1. hezčí a za 2. "hravější" než třeba ve stejný cenový kategorii Bradavickej hrad. Vážně krásný.
×
×
  • Vytvořit...