Přejít na obsah

lipic

Členové_50
  • Příspěvky

    197
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zábřeh na Moravě
  • Fanoušek značky
    Sinn,Citizen,Mühle,...

Návštěvy profilu

1 744 zobrazení profilu

lipic's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Fotka zkresluje, klasika.V reálu mi přišly fakt malý,už i v tom Laco pouzdře po otevření. Za mě to dělá i ten řemínek, 18mm vs 20mm je znát.
  2. Kdyby byly tak 40/41mm,tak asi ideál.
  3. Tak jsem měl na ruce 39mm,a je to malý. Takže objednávám 42mm.By mě tím pádem zajímalo,jak vypadají na 18cm zápěstí třeba takové Sinn 556 stěma 38.5mm?
  4. Super!Děkuji za fotky. Co je to za firmu, že bych se stal taky klientem a nemusel bych nic kupovat? No,já mám zápěstí tak 17,5-18cm a šel bych spíš do 39mm.
  5. No,kdybych posunul hranici na 20k u Laco,tak jedině ty Stuttgart Pro.Ty už jsou teda přes 20k a to ještě nepočítám, že bych si tam něco nechal navíc, když je ta možnost, a to bych mohl bejt i klidně na 30k. Takže zatím ne-e.
  6. Vratislavia znám, ale jdou mimo mě. Díky. Řeším jen tyhle dvoje kukačky.
  7. Jasně, Flieger pro znám a super hodinky, hlavně tím, že si je můžeš nakonfigurovat. Ale já jsem si řekl,že dám max. 12-15k.
  8. Zdravím místní znalce Tak nějak už sem rozhodnutý pro pilotky a to konkrétně od tradiční německé značky Laco a model Augsburg ve velikosti 39mm.Plus teda,když už tam mají tu možnost za příplatek oboustranný antireflex a "lepší " strojek s delší rezervou nátahu-cca 60h.Je to Miyota 8315. Jenže, včera jsem koukal na stránky Steinhartu a ejhle novinka:Nav B-Uhr 42 black A-muster.Především konečně trochu zmenšili pouzdro z těch 44mm na nositelnějších 42mm. A tak červík začal hlodat....Laco za mě super značka s historií,plus možnost volby velikosti pouzdra a customizace. Steinhart,no,hodinky asi kvalitní,ale značka,no,tak nějak....Zase ale swiss strojek a třeba ta datumovka by mě ani nevadila. A tak by mě zajímalo,pro který model by jste se priklonili? Augsbur netřeba připomínat,ale ty nový štajny sem dám:
  9. Taky chválím!!!Značka Formex je mi sympatická.Ať ti dlouho dělaj radost.
  10. lipic

    Citizen - novinky 2021

    Za ty prachy hezčí jak titanový promastery. Už jsou i v ČR.Asi do nich půjdu.
  11. Jo,a ještě se mi líbí víc ta luneta. Jak font číslic, tak,že to není až taková zubatice.
×
×
  • Vytvořit...