Přejít na obsah

radasw

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

radasw's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Myslím, že celkem sedí. Řemen nějaký tmavě hnědý/černý: ještěrka. Také mám rád vintage věci, jen si říkám, jestli to nebude příliš.
  2. Zdravím, doma jsem našel vintage Primky a jelikož mám jen několik hodinek na ocelovém tahu a často nosím saka, uvažoval jsem, že bych si vyměnil řemínek za nějakou ještěrku/aligátora. Mohl bych je nosit na střídačku, když bych se obával, že si poškodím dražší. Otázka je, jestli to má u těch hodinek cenu. Jsou funkční, lehce použité, ale nevím, jestli se hodí k dvacetiletému člověku a nebude to působit směšně.
  3. Jestli můžu poradit, vykašlete se na domácí espresso a kupte si mlýnek, třeba Porlex a aeropress nebo V60 Hario, k tomu slušnou konvici a světle praženou kávu. Chuťově skvělé, nenáročné na údržbu a cenově za Porlex 1100, aeropress 700 + konvice 1000 - 3000.
  4. Půjdu do nich, ale asi vezmu spíše ty modré. Ještě si to promyslím ve 2 dnech, když je vykoupí, tak to budu brát jako osud
  5. Ještě jsem si prohlížel fotky na instagramu. https://www.instagram.com/p/BW_LWjbhUx8/?tagged=christopherward Ta bílá mi přijde dobře kombinovatelná se vším, ale ta modrá je pro mně samostatně hezčí. Uvažoval jsem, že bych si případně mohl časem nechat udělat pásek u Šímy, docela se mi líbí černé s červeným obšíváním, tan a zelené. Je to těžká volba.... Omlouvám se Vám, že s tím pořád otravuji
  6. Většina jejich hodinek se mi líbí, dokonce více než Seika a to mám hodně rád Japonsko...Teď jsem trochu investoval do notebooku a dalších věcí, takže kupovat je budu když tak, až mi přijdou peníze z brigády, což by mělo být zhruba do týdne. K tomu triku: osobně si myslím, že k obyčejnému bílému/černému triku se v klidu můžou nosit, v obleku možná vyniknou více, ale jako student jej doufám nebudu nosit pořád, takže hledám něco univerzálního, což ty Festiny, které jsem si koupil v mladické nerozvážnosti vážně nejsou . Mám ještě staré funkční vintage primky, ale ty jsou spíše přeci jen záležitost dekorace. Je tu však stále dilema: modrá x bílá? Chci aby nějaký čas vydržely... Nosím z 85 % různé košile, jednobarevná trika, svetry, pola, oblek na zkoušky. Btw. co říkáte na změnu umístění značky doleva?
  7. Díval jsem se i na videa, myslím, že 40 mm v průměru by stačit mělo.
  8. Musel bych změřit, ale nepřipadá mi nějak velká.
  9. O těch jsem taky uvažoval, ale předtím jsem měl díky neuváženému nákupu modré Festiny, tak jsem chtěl změnu. Ale díky za návrh, ještě to asi zvážím
  10. Díky Vám oběma, tak do nich asi nakonec půjdu , ruční nátah mi nevadí, hlavně ať vydrží
  11. Jestli máte nějaký lepší návrh, tím líp. Jinak se mi líbí ještě SEIKO. K tomu tričku, většinou nosím třeba chinos a bílé/černé triko, případně jednobarevné polo, svetry. Nemyslím tím žádné nápisy apod. Poměr cena/výkon je dle Vás tedy dobrý?
  12. Zdravím, uvažuji o koupi dalších hodinek. https://www.christopherward.co.uk/events/half-price/c5-malvern-slimline-b36a11 Líbí se mi tyto, měly by mít i ETU 2801, myslíte, že se za tu cenu vyplatí? Hledám nějaké s koženým řemínkem, kvalitními součástkami a jednoduchým desingem, vhodné jak k tričku, tak i k obleku.
×
×
  • Vytvořit...