Přejít na obsah

Mareka01

Členové_50
  • Příspěvky

    688
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava

Návštěvy profilu

2 929 zobrazení profilu

Mareka01's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Filip byl kupující: rychlá a perfektní komunikace, ultrarychlá platba (ještě dříve než jsem stihl balíček odeslat).
  2. Poprvé (a naposledy) nabídku připomenu.
  3. Na omezenou dobu nabídnu Omega Speedmaster 145.022-69 (s 220 na stupnici/lunetě), z roku 1970 (viz Omega Extract), kalibr 861, hodinky jsou na tahu 1171 + 633 koncovky (a dva neorigo řemeny: silikon + kůže). Hodinky prošly citlivým leštěním u Jeronima a kompletním servisem u Tondaka (jeho zhodnocení: Stroj ve velmi slušném stavu s přihlédnutím ke stáří hodinek, nejspíš nebyly celou tu dobu v provozu. Všechny díly jsou původní, ve stroji nejsou žádné nepatřičné zásahy. Žádné stopy po korozi. Ručky i číselník původní. Luneta je orvaná.....Co se týče pouzdra, sklo, korunka i tlačítka jsou původní....krasně zachovalej kus ve skvělé kondici). Cena: 164 000 Kč
  4. Byl jsem na ně v ostravské Prim prodejně kouknout = několik subjektivních postřehů: - nebyl jsem tam první - jde jen o (funkční) maketu (PROČ ve firemní prodejně?) - luneta neměla zcela jednoznačný chod/pozice a korunka mně šla šroubovat dost ztěžka (protože maketa?) - pod zářivkami spousta odlesků - chtěl bych vnější antireflex - možná dojde k dodatečné úpravě - zvýraznění písmen na lunetě metodou HyCeram (viz foto monitoru)
  5. Kromě jiných (fintech účtů) používám i EUR účet u Monety a je OK - základní potřeby zdarma (výběry z ATM, SEPA platby, hotovostní vklady), většinou i přiměřený směnný kurz (nutno používat směnárnu ve smart bankingu!).
  6. Tak vyšší hodnotu (1:2 - 1:5) měly ty speciální/méně časté ala průhledné a zejména fosforeskující. Ale současný kurz musí stanovit současný trh. ;-)
  7. Ad Krakow: klasika je historické centrum, nábřeží, Wawel (královský hrad) a židovská čtvrť (je od centra cca 20 min pěšky). Hospody: asi bych hledal nějakou s lokální (popř ukrajinskou nebo gruzínskou) kuchyní kousek dál od centra - budou lepší ceny a menší tlak na rychlou konzumaci (méně lidí). Ale i posezení na hl. náměstí má své kouzlo. Doporučuji pronajmout místní elektro taxi (ala větší golfové vozítko s řidičem), kterých je kolem centra spousta a domluvit s řidičem, ať vám ukáže zajímavosti - rychleji se dostanete na místa, kam byste pěšky nedošli (a nebo je nenašli).
  8. Ad cena: má někdo zkušenost s diskusí o ceně/slevě při nákupu?
  9. Přes všechny mé výhrady k Eltonu musím říct, že tyto se mi líbí. Pro případné zájemce info od prodejce: v ostravském obchodĕ budou k prohlédnutí od 14.3.2024 (ale opět půjde jen o maketu!). A jedná se o otevřenou edici (není stanoven počet).
  10. Kdyby někdo sháněl dárek na Valentina, doporučuju Billu.
  11. No já koukám že to snad platí pořád... https://www.kurzy.cz/zakony/361-2000-zakon-o-silnicnim-provozu/paragraf-21/ "Odbočují-li řidiči protijedoucích vozidel vlevo, vyhýbají se vlevo." (Tedy pravými boky vozidel k sobě.)
  12. https://www.kurzy.cz/zakony/361-2000-zakon-o-silnicnim-provozu/paragraf-21/ "Odbočují-li řidiči protijedoucích vozidel vlevo, vyhýbají se vlevo." (Tedy pravými boky vozidel k sobě.)
  13. Kupoval jsem nehodinkové zboží - rychlá a jasná komunikace, zboží přesně dle popisu. Díky!
  14. Média se probudila https://www.idnes.cz/praha/zpravy/kradez-hodinky-vloupani-skoda-tri-miliony-korun.A240104_103050_praha-zpravy_pitt
×
×
  • Vytvořit...