Přejít na obsah

Steve89

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Steve89's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Na bílém ciferníku už netrvám, co říkáte na Stowa Flieger Versus 40? https://www.stowa.de/en/Flieger+Klassik+40+Verus.htm
  2. Klidně automaty. Jen ten design podobný těmto Damasko (btw jaký je to model :-)?)
  3. Přeji hezký den všem, rád bych pořídil nové hodinky. Nějaký upgrade na hodinky Seiko SNZG09J1. Cena do 15 tisíc, rád bych datumovku a světlý, klasický ciferník. Preferuji machanické natahovací, ale nebráním se změně. Jednou jsem tu na foru viděl fotku nějakých hodinek Damasko s modrým lumi, ty opravdu úchvatné, tam ta cena ale bude asi jinde. Velikost - strop 45 mm (a to už si nejsem jistý jestli není moc). Rád si od vás nechám poradit. Děkuji.
  4. Ty nejsou špatné. Našel jsem ty Swis Hanowa sm34038 maji je v planeo quick time za 10,500 kč, tak přemýšlím jesltli už nekoupit nějaké hodinky od Steinhartu, tam bych měl sice černý ciferník, ale designově mi také přijdou dokonalé ...
  5. Spíš bych chtěl něco jako toto, bohužel nevím co je to za hodinky, prijdou mi dokonalé...
  6. Asi se pojedu podívat do toho Chronoshopu na Prahu 6. Uvidíme co mimtam pánivé poradí ;-)
  7. http://www.creationwatches.com/products/hamilton-watches-250/hamilton-khaki-field-automatic-h70615523-mens-watch-6314.html Tyhle Hamiltony jsou parádní, ale 477 euro je trochu prěs rozpočet.
  8. Zdravím, k 26. narozeninám bych si chtel pořídit hodinky, v tomto ohledu jsem velký amatér, hodinky jsem nikdy nenosil. Nejsem zvyklý mít něco na ruce. Poslední rok po hodinkách pokoukávám a poslední týden na internetu aktivě vyhledávám jaké bych si pořídil. Je možné že si na nošení hodinek nezvyknu, po měsíci hodím do šuplíku a nosit je nebudu. Proto jsem se rozhodl investovat maximálně 8,000 korun. Je mi jedno jestli budou mechanické nebo na baterii, hodinky bych rád ve stylu teleckých či millitary. Našel jsem na obrázku jedny které se mi zdají dokonalé, nevím však co je to za značku a za model (vis příloha) Z hodinek které mě dále oslovili: http://www.chrono24.cz/citizen/eco-drive-aviator--id3183490.htm http://www.chronoshop.cz/laco-marine/laco-marine-valencia U těch hodinek Laco si nejsem jistý jestli se budou hodit i k normálnímu oblečení. V obleku sice nechodím, ale šusťákovou soupravu bych na sebe nevzal. Raďeji bych bílý ciferník s čísly, ale ničemu se nebráním. Rád bych trěba zašel někam hodinky vyzkoušet, kdyby jste věděli o nějakém vhodném obchodě v Praze... Koukal jsem i na ruské Poljoty, které se mi taktéž líbí. Nebráním se i použitým, klidně nabídněte. Děkuji za vaše rady.
  9. Zdravím, našel jsem na internetu obrázek těchto hodinek, hrozně se mi líbí, nevíte co je to za značku a model? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...