Přejít na obsah

Bořivoj

Členové
  • Příspěvky

    25
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hulín

Bořivoj's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Stavebnice jsou pro blbý, to chce něco pořádnýho!
  2. Taky by mě zajímalo, proč některý displeje přestanou fungovat a jestli se to dá nějak spravit. Vždycky jsem měl za to, že displej ztratí kontakt s deskou, ale mám ověřený, že displeje nejdou i s dobrým kontaktem.
  3. Já bych si chtěl udělat tyhle. Pořádnou mechatronickou bestii
  4. haha nutno podotknout, že s tlačítkem navrchu je to mnohem snadnější, než na boku. Těch 5 milisekund se mi povedlo několikrát.
  5. Vždyť píše že jde o kopii. To by musel být dobře retardovanej, aby to nepoznal, když na nich neni ani nápis Casio.
  6. Tyhle jsem nedávno gůglil, protože jsem je viděl na aukru a skoro nic jsem nevygůglil. Gratuluju k pěkným a skoro raritním digoškám!
  7. A v čem je problém? Fórum je tu deset let a deset let se tu bavíte o tom, že by měly mít chytrý hodinky vlastní subfórum? Tak teď se o tom můžete bavit tady
  8. Ne, jenom jsem chtěl uspokojit poptávku
  9. Spokojení? Pro začátek odkaz na článek o hodinkách Lenovo http://www.zive.cz/bleskovky/lenovo-magic-view-chytre-hodinky-se-specialnim-priblizovacim-displejem/sc-4-a-178461/default.aspx
  10. "je to forum o hodinkach a u tech vubec nezalezi, jestli maji BT, wi-fi nebo jen perko..." Moje řeč, jsem rád, že si rozumíme Jedny mají pérko, druhý procesor a každýmu se líbí něco jinýho.. Pokud jde o kategorie, tak je mi to vcelku šumák.
  11. Jo mají bluetooth, ten v 80.letech nebyl, tak to je pokrok Nemám nic proti Casiu ani proti klasickým digitálkám, jedny mám na ruce, jenom si nemyslím že chytrý hodinky nejsou hodinky a že by se o nich nemělo radši ani mluvit. To je všechno. Kdysi byly chytrý nehodinky i ty s kalkulačkou a databankou a dneska tady nad něma všichni slintají..
  12. To, že dělá Casio hodinky sto let za opicama neznamená, že všechno ostatní hodinky nejsou. Náhodou mě tyhle Lenova docela zaujaly, mají zabudovanej nějakej zvláštní projektor a displej, kterej nějakým optickým trikem roztáhne obraz na větší velikost. Design se podle těch kreslených "fotek" moc hodnotit zatim nedá. Je to prototyp.
×
×
  • Vytvořit...