Přejít na obsah

don-leo

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

1 079 zobrazení profilu

don-leo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. nakonec po dlouhém hledání jsem objednal tyto, i když jsem chrono původně nechtěl http://www.helveti.cz/swiss-military-hanowa-518712001 využil jsem slevu 30% na helveti.cz, pokud se to může zveřenit...čímž jim děkuji
  2. Dobrý den, mám malý dotaz. Zde jsou hodinky vedené jako US-značka. Bratr má hamilton jazzmaster maestro a prý tam má swiss made. Je to možné? US-značka výroba swiss? díky
  3. Asi to bude znít blbe, ale jde mi hlavně o design. Oboje se mi líbí, i když jsou každé jiné . Jestli automat nebo ne je mi celkem jedno.
  4. Momentálně jsem dospěl ke dvěma favoritům. Dokážete někdo srovnat kvalitu, případně strojky ronda a miyota? Victorinox officers day a Laco flieger turin, Dekuji
  5. Hamilton Khaki King mi přijdou až moc usedlé kulix: samurai mi našlo jen nějaké LED, to jsi asi nemyslel vid?
  6. Radek124: díky, koukal jsem na už dříve, ale nic mi tak nepadlo do oka
  7. MarvinX: díky, to jsem potřeboval slyšet . ještě jsem zapomněl napsat, že dost stojím o tu luminiscenci, jak píšeš, proto jsem si je taky vybra. Jen nevím, v čem jsi zaujatá osoba? Ještě k tomu strojku ronda jestli se můžu zeptat? v diskuzích ho někde i tolik nechválili, ale bylo to spíše u dražších hodinek. v této relaci cenové takového hodinky se strojkem eta asi nehrozí co?
  8. děkuji moc za reakce. s koupí se zahraničí bych problem neměl, ale dost se tu píše, že hodinky vypadají jinak na foto/ realita / na ruce, takže bych je chtěl nejdříve zkusit na ruce. je mi jedno, že Victorinox lidi tolik "neuznávají", nepotřebuju si honit ego nějakou extra "značkou" (měl jsem doted Sector). chtěj jsem jen vědět, jestli ty hodinky, co jsem si vybral v prvním linku nejsou naleštěná bída za cca 10 tis. důležité pro mě je, že to není čínský šrot pod nějakou módní značkou a že ty hodinky se mi líbí. Jinak chápu, že ty nabízená Seika na bazaru jsou asi lepší, ale jen když bych je vzal, tak bych měl asi pocit, že jsem je vzal z důvodu rozumu a trochu by mi tam chyběla ta emoce okouzlení, to ty Victorinox mají.
  9. ahoj, děkuji všem za odpovědi. Chci nové hodinky, takže bazar ne. Sumo černé se mi moc nelíbí. Nejsem moc na ten vnější kruhový číselník. Navíc jsem upřednostnoval úzké rafičky. Jinak proti Seiku nic nemám, kdyby mi nějaké padly do oka, tak proč ne.... Prim tedy ne, díky za info. Spíše jsem čekal, jestli se někdo vyjádří k těm Victorinox z prvního odkazu. Jestli poměr cena/výkon nebo cena/provedení odpovídá.
  10. Dobrý den, prosím o radu. pár dní to tu pročítám a nerad bych vybral něco, kde bych se výrazně sekl (předražené pozlátko). Sháním elegantní hodinky (baterie, automat). Nemám přímo vyhraněný typ, ale několik stylů, bohužel je těžké se rozhodnout. Toto je jeden z favoritů http://www.inoxshop.cz/panske-hodinky-victorinox/150009-victorinox-officer-s-day-date-241551-7630000714268.html ale líbí se i i některý styl u orientu, např. http://www.hodinky-doplnky.cz/orient-star-sda02002w/d-70405/ Klidně bych šel i do značky Prim, ale nevím, jestli to je všechno čína nebo ne. Líbí se mi tyto: http://www.hodinky.cz/prim-automatic-w01c-10092-e.html Nebránil bych se ani německým, jen ne Čína. Je mi 40, nejsem oblekový typ, takže běžné nošení, ale trochu je asi problem fotka/realita. Poradíte nějaký obchod v Plzni, kde se dají vidět/koupit? mám úzké zápěstí. Nebo je potřeba jet do Prahy? cena cca 10 tis, 1-2 tisíce navíc není problém. Děkuji všem.
×
×
  • Vytvořit...