Přejít na obsah

pidi

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

841 zobrazení profilu

pidi's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Koupit první hodinky mi trvalo přes dva roky, nakonec jsem pořídil Orient Ray II s novým kalibrem F69-22 AA02-000-M T AA02-C8-A CA (S8) Za první tři dny nasbíraly celkem +1s, za týden přeběhly do -3s, tak jsem se smířil a přeřídil je o dvě vteřiny dopředu a nyní po necelých dvou týdnech jsou vteřinu napřed. To by znamená že se bez problémů vejdu do +-1s/den Na "entry level" kalibr mi to přijde hodně dobré. Zajímalo by mne jestli jdou tak přesně všechny, nebo jsem jenom zase jednou měl víc štěstí než rozumu...
  2. Snzg15 jedine j1. ;-) Tohle bude jeste prusvih. Design budu muset nechat ulezet, momentalne se mi libi hamiltony (h70575733), ale to je tezce mimo rozpocet. Vzhledem k tomu ze jsem pragmatik a hodinky se mnou nebudou mit uplne lehky zivot asi zakotvim u 'solar', ale nechci se vzdat 1/5 chodu vterinovky, cimz mi zbyl jen kalibr V172 coz je chrono, pokud jsem teda hledal dobre. Jenze co vybrat tam? Pajc Hamiltonu od Seika vypada nazivo hrozne, pajc Sinnu ala scc081 je zase - zvlastni. Nez se srovnam se svym vkusem, nema nekdo z dalsich vyrobcu 1/5 solar quartz kalibr?
  3. Hezke, dik. V potapkach jsem nehledal protoze mi vsechno pripada obrovske a lunety nemusim. Nicmene tady je ta luneta tak nejak pekna. Porad se ale bojim ze 42x14mm je proste moc... (Ta moje letita casia, ktera jsem pred odletem doma nenasel mela na vysku 7mm.)
  4. Navysovat rozpocet nechci. Z hracek ktere 'nutne' potrebuju mi jeste chybi osciloskop a Nord stage 2 ci Roland 507. Libi se mi Seika SNK795, ale ocenim typ na libovolnou kombinaci cerny cifernik, znacky nebo arabske cislice a moznost nasadit kozeny reminek (tah nepripada v uvahu). Datumovka byt muze, ale v barve ciferniku. Mam slabost pro poctive udelane veci. Nemusi byt slozite ani drahe, ale nesmi byt odflaknute. Dík!
  5. Ahoj Jak zacit... Ano, potreboval bych poradit s vyberem nejakych hodinek. Je mi 27, diplom ze skoly mam jeste mokry, par mesicu jsem delal ve Stuttgartu a ted jsem se vyparil na rok na Novy Zeland. Nejsem zadny hodinkovy fanatik, 8 let jsem nosil quartz casia za tisic penez a dalsich 8 let nic. Pri brouzdani taky po druhem konci sveta jsem nahodou zjistil, ze se tu daji poridit automaticka Seika 5 od nejakych 1300,- v kamenem obchode. Tak premyslim jestli si nekoupit 'hracku'. Par veceru tak bydlim tady na foru a myslim ze bych pustil cca. 200 dolaru. Tam se vejdou i monster, kinetis a solar. Rozpocet v kc je tim padem cca. do 7k protoze ceny tu jsou priznive. Ruku mam 18cm, opticky malou, takze do 40mm max a co nejtenci. Chtel bych neco na co muzu na ruce zapomenout. Jeden tyden programuju, druhy sbiram ovoce a treti busim kladivem do dlata v leve ruce. Prezije to automat? Navysovat roypocet nechái, z
×
×
  • Vytvořit...