Přejít na obsah

Delapancha

Členové_50
  • Příspěvky

    364
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Delapancha

  • Datum narození 17.10.1982

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko, ostatní Japonci a co mě zaujme

Návštěvy profilu

1 978 zobrazení profilu

Delapancha's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    Zajímavé cifry, barvy. Já sem naštěstí spokojen s mými. I když taky nejsou ideální. Prvně co se mi líbí, mám rád: - dobré zpracování, za mě bez výtky - pohodlné, dobře se nosí Baví mě (datum, aplikované indexy s lumi, barevná kombinace a struktura cifru, tah broušené a leštěné plochy). Hacking. Nosím denně , práce, ven a nějak zvlášť je nešetřím. I přesto zatím nevidím nějaké zásadní záseky, škrábance a pod. Teda nezkoumal sem je pod lupou. Co už tak rád nemám je přesnost, či nepřesnost. Snažím se to moc neřešit, levná mechanika. Předbíhají se, i když dá se to srovnat polohou. Lumi moc nevydrží, to je spíš zklamání, ale nejsou to potápky. A kyklop by snesl antireflex, odlesky občas čitelnost data spíš komplikují. Co mě štve je korunka, spíše manipulace s ní. Musím si nechat nárůst nehet, ať ji lehce vytáhnu a manipulace s ní není taky nic extra. Nosím je denně od koupě. Nákupu nelituji, i když ty chybky se najdou. Univerzální pro ne příliš náročného chronomagora i běžného člověka.
  2. Dle google lens by to mohly byt Fossil, jen prebrandovane pro Subaru. https://zegarownia.pl/zegarek-meski-fossil-decker-chronograph-ch2573
  3. Delapancha

    Vintage seiko

    Rok, dle sériového čísla a kalibru 7005, by měl být 1972.
  4. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    Pěkné. Já pořád modré..
  5. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    Jo, sou parádní. Ještě přidám foto ve stínu. Jinak sem byl zkouknout i další verze se sunburst ciferniky. Bylo to sice jen ve vitríně a spíš na rychlo, ale taky dobré.
  6. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    Stále na ruce, užívám si jich.
  7. Delapancha

    Citizen na ruce...

    Dám něco i sem, když sem teď aktivní nositel Citizen. Tsuyosa, matný modrý cifr.
  8. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    Přesně, no problém. Jen jak přecitlivělé pako sem pořád kontroloval korunku
  9. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    Tak už sem řádně testnul i jejich vodotěsnost. Koupačka, tobogán aj pár šipek..
  10. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    @papun s tím cifrem jsem to měl podobně, sunburst mě nezaujal, černou sem nechtěl. Já to trochu riskl a kupoval "na slepo", teda dle produktových fotek na Helveti, kde mi padly do oka. A za mě odpovídají skutečnosti a na živo super. Klidně bych ti je ukázal na živo, jen Zlín mám trošku z ruky a nemám cestu kolem. Aspoň víš, že ti na ruce sedí. Nebudu lobovat, rozhodnutí na tobě .
  11. Delapancha

    Vintage seiko

    Po dlouhé době třeba provětrat...
  12. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    Nějak klid v tomto vlákně, tak přidám ještě jednu fotku ...
  13. Delapancha

    Citizen Tsuyosa

    Hodinky pořád na ruce, "testuju". Teď jen bylo pár dnů sychravo a nálada taková nijaká. Ale dnes se trošku vyčasilo. Pořád v hlavě střádám dojmy, pocity a "podklady" k nějaké recenzi. Snažím se objektivně přijít i na nějaké ty negativa, ale moc mě jich zatím, co by byly relevantní, nenapadá. No uvidíme. Pomalu na tsuyosy na ruce zapomínám, což je dobré znamení směr pohodlí a nositelnosti.
×
×
  • Vytvořit...