Přejít na obsah

Wert18

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    IWC, Longines

Wert18's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Wert18

    Prve IWC

    Ja by som asi najskor odporucal modelovu radu mark. Ale ja som taktiez na tom rovnako ako deep12, este len vyberam co minajlepsie pasne na ruku.
  2. Dakujem Vam vsetkym za odpovede, hodne ste mi pomohli. Strasne som chcel mat hodinky od IWC, ale ako pozeram na ich ponuku, tak sa budem musiet tejto myslienky vzdat :-( Jediny model od IWC, co by na moju tenku ruku pasovali je model Portofino, ale to je zas model, ktory sa mi az tak nepaci. Vsetky ostatne hodinky, ktore sa mi pacia su uz strasne velke :-(
  3. Aaach, skoda. Do tych IWC som sa zamiloval. Teraz mam tieto hodinky: http://www.cezar-klenotnictvi.cz/certina-hodinky/panske-certina/certina-naramkove-hodinky-54271554217.htm Tie Certiny maju 39mm, preto som si myslel, ze ked skocim do 41mm hodiniek, tak ze to bude este znesitelne.
  4. Ahojte, uz dlhsiu dobu rozmyslam, ze si zaobstaram hodinky od IWC Portugieser (ref: 3714). Jedine co ma trapi je to, ze ci nebudu tieto hodinky prilis velke na mojej tenkej ruke, ktora ma v zapästi len 15,5 cm a hodinky maju priemer 41mm. Vedeli by ste mi poradit? Vopred dakujem za pomoc :-)
×
×
  • Vytvořit...