Přejít na obsah

bigmac

Členové
  • Příspěvky

    28
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    DK
  • Fanoušek značky
    Tag Heuer, Omega

Návštěvy profilu

2 494 zobrazení profilu

bigmac's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Už tady byly, ale u mě dnes poprvé na ruce :-)
  2. bigmac

    prosim o radu

    LY3487 - stejny cislo fejk hodinek...vem je za 10 euro.
  3. Nedavno jsem sve TG kalibr 5 v zaruce poslal expresem do svycar nebot se predbihaly o 20 az 40 sec denne...tak jsem zvedav co vymysli, nejradeji bych byl za kompetni vymenu :-)
  4. Po Brne ma uz i Praha autorizovany servis TH na Vaclavaku, Altman.
  5. Doma jsem narazil v manzelcine "poradku" na zlate damske vintage naramkove hodinky zn. Fleurier. Jsou dost male, stari netusim, ale odhadem 60 leta. Jsou s rucnim natahem, funguji. Jen netusim, zdali jde opravdu o vyrobek firmy BOVET-FLEURIER (dnes Parmigiani). Foto prilozim snad zitra a budu rad za pripadne komentare. p.s. manzelka je ma po jakesi pratete z Argentiny :-)
  6. bigmac

    Vanoce se blizi

    Moc casu jsem na to nemel, u Dusaka jsem byl v nedeli, kdy je v servisu zavrino, koskom by to posilam do Brna a tak jsem je prelestil sam na sperkarsky brusce a s vysledkem jsem spokojen. A sobe jsem si nadelil nove Aquaracery WAF2011, tak ted budem se starou jako dvojcata :-)
  7. osobni zkusenost zadna, ale napr. tyto hodinky se mi nezdaji (viz cislo 29 za napisem twenty six na strojkua razba na dynku...)
  8. Pekne, taky po nich posilhavam a mam moznost koupit zcela nove od AD za necelych 29 tis. Je to model WAF2011ba0818 Cena se mi zda dobra, mam do nich jit??? Poradte...
  9. bigmac

    butik v Parizske

    Vcera jsem se byl v butiku podivat take. To ze Parizska ulice byla plna lidi a drahych aut je normalni, stejne jako to, ze vsechny butiky vcetne TG zely prazdnotou co se tyce zakazniku. Moc me prekvapilo, ze jak jsem vkrocil dovnitr, tak jsem asi musel vylekat mladou prodavacku, ktera bez pozdraveni a s mobilem v ruce prede mnou UTEKLA kamsi dozadu, odkud po chvili vysel jeji mily a vstricny kolega. Asi je to jeji prace utikat pred zakaznikem a volat kolegu :-)
  10. bigmac

    kalibr 23,4 sc

    Po delsi dobe jsem se mrknul na strojek a chci se zeptat, k nastaveni ceho je "rucka" a stupnice od A do R (viz foto na zacatku diskuse), jsem hodinkovy amater - neni to k nastaveni predbihavosti/opozdovani???
  11. bigmac

    Vanoce se blizi

    To nechávám bez komentaře.
  12. bigmac

    Vanoce se blizi

    Nejaky tip, kde je nechat vylestit v praze? Cena predpokladam radove par stovek. Je risk zajit k neautorizovanemu hodinari?
  13. Ne nové, ale doufám, ze manzelku potesi...
×
×
  • Vytvořit...