Přejít na obsah

H_G_

Členové
  • Příspěvky

    42
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

H_G_'s Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Kniha právě dorazila, hurá, jdu studovat!
  2. H_G_

    SKX007 - zlomená korunka

    Pokud se to opakuje, tak to asi není problém korunky či hřídelky. Není náhodou strojek mírně pootočen vůči pouzdru? Vypadá to, že při montáži to dal někdo trochu nakřivo a tím pádem se hřídelka musí mírně zahnout, vzniká pnutí a při relativně mírném úderu na korunku ta hřídelka praskne. Sundat kryt, uvolnit strojek, vyndat zbytek hřídelky, vložit novou, zašroubovat korunku, srovnat strojek, přišroubovat a zavřít víko.
  3. H_G_

    Helveti.cz

    Rád bych touto cestou vyjádřil velkou pochvalu obchodu Helveti. Zatím jsem měl tu čest se při dvou návštěvách setkat s Tomášem a Darinou. Velmi oceňuji profesionální přístup k zákazníkovi a též ochotu při předvádění a výběru hodinek doplněnou o perfektní znalosti. Je velmi příjemné, když člověk cítí, že se baví s lidmi, kteří hodinky pouze neprodávají, ale jsou i pro ně srdeční záležitostí a mají tak velké pochopení a trpělivost pro nás, stižené chronobundusem. Garance a záruka na hodinky potěšila, stejně jako sleva pro členy tohoto fóra. Velmi děkuji za skvělý zážitek při nákupu hodinek!
  4. Pokud se nemýlím, tak sklíčko má vnější i vnitřní AR, to bych nechal vyměnit v Chronoshopu, mám s nimi co se týče prodeje i servisu jen ty nejlepší zkušenosti. No a s pouzdrem by snad dokázali poradit. Ale jsou to tooly, tak bych si je asi zkusil rozleštit sám
  5. Že by začala místo módních nosit skutečné hodinky?
  6. Jak jsem se Orientům dlouho bránil, tak musím uznat, že jsem velmi příjemně překvapen. Nosí se fantasticky, vypadají k formálnějšímu oblečení výborně, verze dva má hacking a manuální nátah, což je super. Ani jedno ale moc nevyužívám, protože se mi za těch 14 dní nezastavily, neb je střídám s ostatními hodinkami a co se hackingu týče, tak ty mrchy dělají na ruce + 1s/d, na dýnku pak +6s/d, což je naprosto fenomenální. Sice je to štěstí na kus a po záběhu se to může změnit, ale fakt mě to příjemně překvapilo. Na druhou stranu řemínek je dost tuhý a vzhledem k rozměrům je dost obtížné sehnat náhradu, ale i to se dá vyřešit. Až mi dorazí již objednaný řemen, ještě dokoupím motýlovou sponu. Otázka na zkušenější - není motýlková spona spíše kontraproduktivní, nekazí to celkový nízký profil Bambin, vhodný do košile a saka?
  7. Nepotřebuju další hodinky. Nemám rád datum na hodinkách. Nemám rád bílý ciferníky. Nemám rád kožený pásky. Nelíbí se mi jméno. Nelíbí se mi logo. Dyť ani nejsou pořádně vodotěsný! Ne, fakt ne. Nebudu se na ně ani koukat na netu. Ani si o nich číst. No, a takhle to dopadlo! Fakt jsem to tak nechtěl. Přísahám!
  8. Vidím vyraženo 68.3. Pokud jde vyndat strojek, jukni, jestli je tam datový věnec. Pokud bys sundal ručky a cifr, bylo by jasno, jestli to je 68.3, nebo 66.3. 68.6 je taky vyšší o pár mm.
  9. Z šesti kalibrů 68.3 a 68.4 co tu mám, je pět tučných fontů na datovém věnci a jeden jako máš ty (ten je 68.4). Humberta mám s tučným fontem.
  10. H_G_

    Ukaž svoje Laco

    Přezul jsem na kožené NATO, co vy na to?
  11. Tak, přiznejte se, je na chronomagu nějaký generál? https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/foto-hodinky-prim-orlik-general/r~162fce6660af11e7bc2d0025900fea04/r~2994795c609611e79de10025900fea04/
  12. H_G_

    Laco

    Nojo, je nás málo, protože spoustu lidí odrazuje název
×
×
  • Vytvořit...