Přejít na obsah

P11

Členové_50
  • Příspěvky

    601
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Prešov
  • Fanoušek značky
    Bulova, Casio, Orient, PRIM, Seiko, Timex, ...

Návštěvy profilu

1 763 zobrazení profilu

P11's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Pls @bert, premaž tie moje kecy. Ospravedlňujem sa za agresívne o.t.
  2. A dokonca som si dovolil na dvoch pokrútiť hlavou, keď túrovali motorky. Som ja ale odľud. Zjavne som pichol do osieho hniezda, motorkári sú všade. A väčšina z nich si myslí, že majú sväté právo loziť do lesa, cez cudzie pozemky ... produkovať hluk na kilometer ďaleko.
  3. To je tak. Máme chatu, pod lesom. Pri potoku. Pravidelne opravujeme lávku cez ten potok, ľudia si tade zvykli chodiť do lesa. To nie je problém. Pozdravia sa a idú. Časom sa tá cestička vyšliapala, takže je už skoro verejná, aj keď na našom pozemku. Ale nám to nevadí, je to pri kraji a ako vravím, oplotené to nie je, len živý plot. Od jari až po prvý sneh tam chodia rodičia 70+ prakticky stále. Ale v posledných rokoch sa tade začali rútiť motorkári, po upozornení zo strany rodičov im ukázali fakera a starého pána sotili do potoka, keď im chcel zahatať cestu vlastným telom. 60 kíl aj s posteľou, dva bajpasy. Mama ho vliekla z potoka, poudieraného od kameňov, nie je tam signál a tak s telefónom utekala tak hodne pár sto metrov kým chytila signál a zavolala sanitku. Môžem doložiť fotodokumentáciu. Odvtedy tento živočíšny druh neradím medzi ľudí.
  4. Jak nostalgické, čo nostalgické? Prak používam každý začiatok sezóny, keď sa tie jebliny dvojkolesové rútia bez tlmičov okolo našej chaty. Prilby nosia na tých sprostých lebeniach, takže hrozia len modriny.
  5. Žiaľ, Tomsn má pravdu. Z tých soho P2055 idú donekonečna aj s neorigo spotrebákom. Nové sú oničom. Tiež mám doma P1522, už dvakrát som ju dával dokopy a nevidím rozumnú náhradu.
  6. Ešte taká vec. Také tie hádzacie plastové šípky so skrutkovacím kovovým hrotom. Ten hrot sme hahriali a zapichli naopak do tej šípky, že dutina smerovala dopredu. Omotali sme to leukoplastom aby to nedopadlo. Tam sme naškriabali síru zo zápaliek, dali sme tam skrutku ako piest a vyhodili do vzduchu. Pri dopade rana, šípka letela nazad nahor, a ak sa dalo veľa síry tak to aj tú dutinu roztrhalo. Robili ste to tiež?
  7. Ja som cez Sony walkmany a iPody skončil pri mobile. Čím som starší, tým horšie počujem, teraz od 15kHz hore už nič, takže takto.
  8. Na homemade prak sa hodí škrtidlo. A ako náboje hlinky. Teda hlinené guľôčky. Majú výhodu, že sa predávajú (li) v peknom plátenom vrecúšku. Dostrel ďaleko vyše sto metrov, účinný tak cca do 50 podľa sily paže. Netestujte na pouličnom osvetlení, lebo bude v celej ulici tma...
  9. K tomu retardovi z videa. V Nemecku podobní po spôsobení nehody dostávajú doživotie. Len aby sa nezabudlo.
  10. Si dovolím ako fanúšik SW poznamenať, že aj tričko má dobré.
  11. Pokiaľ si pamätám, dávnejšie to fungovalo. Tú synchronizáciu dementujem. Nefungovalo mi vyhľadávanie v starších položkách, ale vŕtalo mi to v hlave, opravil som medzitým index na exchange serveri a už to mám OK. Takže pardon, planý poplach.
  12. Od roku cca 2018 v tom mobilnom Outlooku niečo zmenili a obrázky sa vkladajú do tela. Ja to riešim posielaním buď ako zip alebo ako PDF. Alebo posielam z gmailu. A vyrobili ďalší bug. Neviem ako vám, ale mne outlook na mobile nesynchronizuje celú schránku.
  13. Vidím R2D2 zo SW Tu babu s troma kozami z Totall Recall Auto z Navratu z buducnosti. Bubba Z Forrest Gump a už mi ide hra na WoT tak čau.
  14. Ten linksys môže mať slabší výkon, to je normálne. Nie každý router dosahuje rovnaké výsledky. Hlavne teda od wifi nečakám nejaké veľké a hlavne stabilné výsledky. Ak je možné, preferujem mať všetko na kábli. Ďalšia kapitola sú služby ako tv box.
×
×
  • Vytvořit...