Přejít na obsah

Erendil

Členové_50
  • Příspěvky

    228
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

O uživateli Erendil

  • Datum narození 6.6.1978

Contact Methods

  • ICQ
    307355064

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    IWC, Glashütte Original, Damasko, Kudoke

Návštěvy profilu

8 268 zobrazení profilu

Erendil's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Erendil

    Habring2 Felix

    Hodinky jsou zatím stále k dispozici.
  2. Erendil

    K: Oris Aquis

    Tady jsou fotky.
  3. Erendil

    K: Oris Aquis

    Ahoj mám na prodej modré Auqisy poslední model s keramickou lunetou v průměru 43,5 mm. Jsou na gumě v komplet balení. Hodinky jsou v super stavu, jediné stopy nošení jsou na sponě. Nechal bych je za 28 000 Kč.
  4. Nedostávají se mi moc na ruku, tak je nabízím k prodeji. Jedná se o Habring 2 Felix v konfiguraci, se kterou vyhráli cenu GPHG Petite Aiguille. Habring2 je malá Rakouská manifaktura, která dělá kolem 150 až 200 hodinek ročně. Hodinky mají průměr 38,5 mm, výška pouzdra je 7 mm. Na přední straně mají sférické safírové sklíčko, na zadní je safírový průhled na strojek. Voděodolné jsou do 30 metrů. Jsou hodně pohodlné, dobře sedí na ruce. Na hodinkách je velký podíl ruční práce. Hodinky pohání inhouse strojek A11B s rezervou chodu 48 h, běží na frekvenci 4 Hz. Hodinky jsou velmi přesné, jsou v chronometr toleranci. Používají Carrl Haas hairspring, díky tomu jsou zvýšenou odolnost proti magnetismu. Byly kupovány 26.8. 2022, jsou v pěkném stavu bez škrábanců nebo ťukanců. Jsou nasazeny na světle hnědém Hirschi, je k nim komplet balení - dřevěná krabička, nenošený originální tmavě hnědý řemen, krabička obsahuje i základní náhradní díly. Cena 100 000 Kč. Osobní předání je možné v Praze a okolí.
  5. Bohužel se z Němec stal odborník na všechno, měl se držet toho Applu.
  6. Erendil

    Rolex Titanium Deepsea

    By mě zajímalo na čem v Rolexu frčej
  7. @Jerryl Předpokládám, že půlka z Tvých mnoha hodinek jsou nějaký levný Seika nebo podobné značky. Možná je lepší koupit pár dražších kousků a ty nosit, než si kupovat x hodinek v cenové hladině do 20k.
  8. @Peta-Biker Podle mě Pateky mají taky jen dočasně, pokud si pamatuju tak i Patek chce jít cestou pouze vlastních butiků.
  9. @kdojinej Ani ne tak pobavilo, ale spíš překvapilo, že za chvíli u nás nebudou dostupné žádné dražší značky. Bylo jim prý řečeno, že pro Lange ani Vacheron nejsme dostatečně zajímavý trh. Vem si, že Carolinum v Pařížský teď pojde víceméně jen mid-level značky. Podle mě nebude trvat dlouho a zmizne i Moser z Koscomu, protože pokud si dobře pamatuju, tak Edouard Meylan říkal, že i Moser půjde cestou vlastního prodeje.
  10. Tak jsem byl dnes v Carolinu a zjistil jsem, že jim končí další dvě značky. Vacheron Constantin a Lange & Söhne jdou cestou pouze vlastních butiků. Museli část věcí vrátit, takže mají 3 kousky od Lange a 5 od Vacheronu a pak finito. Vtipný je, že v Carolinu teď bude “nejvyšší” značka Jaeger-LeCoultre, což mě docela pobavilo.
  11. @FrantikPřesně jak píše, je to úplná kravina. Řemínek na míru stojí kolem 2ky, tak proč by člověk řešil nějaký vypárávání nití. Vtipný je, že autor příspěvku za custom made řemínek platit nechce, ale pořizovat dvě spony mu nevadí.
  12. Dřív mě Mühle Glashütte moc nezajímalo, ale tyhle hodinky nejsou špatný. Budu se na tu značku musím mrknout.
  13. Erendil

    DAMASKO - kdo ma?

    Já jsem se zbavil DS30 a DA34 a pořídil jsem DA46ky.
  14. @HondzaX Mě Habring přišel nejvíc sympatickej. Akorát budu čekat cca. do září, což mi nevadí. Navíc je u nich sympatický, že chtějí dopředu jen půlku ceny a ne celou, jako je to u dalších podobných značek.
  15. Recenze je moc pěkně napsaná, Orlíky jsou super. Je bohužel škoda, že kvalita výroby v Eltonu se začíná snižovat.
×
×
  • Vytvořit...