Přejít na obsah

Kocourish

Členové_50
  • Příspěvky

    65
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Kocourish's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Topil jsem je často,ale poslední ponor byl cca půl roku předtím než odešly. Měl jsem za to, že došla baterie, tak jsem zašel na palmovku a tam mi řekli, že je strojek v háji, ať si koupím jiné. Na ebay jsem se díval a našel jen toto https://www.ebay.com/itm/Citizen-circuit-for-calibre-6218-Part-279-9430/323207838458?hash=item4b40b03afa:g:Hc0AAOSw~O1a0aGb Budu rád za odkaz na ebay na elektroniku nebo na dobrého hodináře. díky david
  2. Zdravím, kolegové, prosím o radu. Vlastním Citizen potápky model AH2050-54A titanium se strojkem 6218. Jsou to mé první hodinky po školních traktorech (25let?). Strojek se odporoučel do věčných lovišť, Citizen centrála na Palmovce říká - strojek je starý, už se nedováží, kupte si nové. Mám k nim vztah. Máte někdo v zásobě/poradíte? díky, hezký den david
  3. Rychlá komunikace, po zaslání peněz na účet okamžité poslání, za dva dny byly na poště a vše jak popsáno. Naprostá spokojenost. Těším se, až se někde potkáme.
  4. Kocourish

    DPW

    Pěkné, jak Ti chodí?
  5. Okouzlující. Považoval bych si za čest v těchto hodinkách na české univerzitě přednášet. Pokud vážený majitel bude uvažovat o prodeji, pokusím se i se svým učitelským platem učinit nabídku, kterou nelze odmítnout.
  6. Ta velikost je pro běžné zápěstí pro oblekovky ideální. To Emef - je to lovecký kryt - taková retro věc, nad kterou nadšenec zaplesá.
  7. Dal na sebe telefon, byl tam, kde jsme se dohodli, sedli jsme si a pěkně popovídali. Bezproblémový obchod.
  8. Nenašel jsem - pošli odkaz do SZ - třeba se zblázním taky :-)
  9. Jestli je budeš chtít prodávat, tak Omega PO. Jinak si vyber, co Tě bude víc táhnout.
  10. Tedy s tím aligátorem - ideální barvy. Hodně dobré.
  11. S tou manželkou se mi to líbilo :-) Výborné vysvětlení, taky začnu používat
×
×
  • Vytvořit...