Přejít na obsah

Petr650

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Unhošť

Petr650's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, udělal jsem si radost a pořídil si quartz Omegy. Zatím velká spokojenost.
  2. Ahoj, koukám že tyto Omegy jsou zde populární.
  3. V této cenové relaci, bych šel do quartz.
  4. Ahoj, využiji toto vlákno taktéž k dotazu. Pokud nemám červené karty k SMP 300m, jde je nechat znovu vystavit?
  5. Přidávám se k pozitivnímu hodnocení. Ondro, díky za rychlý obchod.
  6. PRIM Klasik quartz - je to asi týden co přišly z úpravy z PRIMu
  7. Ahoj, taky si dovolím přidat svůj názor a zkušenost. Měl jsem možnost vlastnit cca 2 roky dvoje automaty a už nikdy víc. Mají sice něco do sebe, jak je tady již popsáno, ale náklady na údržbu a přesnost mi hodně vadila. Aktuálně vlastní šestery quartzky (Prim Klasik, Zenith V Royal, Sector 750, Charmex Ambasador, Casio GW 7900-B a Bretling Colt) a jsem maximálně spokojen. Jednou za čas dojdu k hodináři a nechám vyměnit baterku. Jejich přesnost v kombinaci s náklady jsou zanedbatelné proti automatům. Pohybuji a pohyboval jsem se ve středním a vrcholovém manegementu velkých firem a když vidím co za hodinky se tam nosí (až na malé výjimky), tak ostudu nedělají Není tedy ani pravidlem, že machanické hodinky jsou otázkou prestiže. Toť můj názor tak mě prosím nekamenujte.
  8. Skvělá komunikace, vše proběhlo dle dohody, mohu jen doporučit. Díky
  9. Pravě jsem zjistil, že si asi musím koupit nové hodinky a nevím jaké. Moje představa je cenově kolem 15tis., velikost alespoň 42mm, automaty a aby se dali vzít k jakému koli oblečení i obleku. Asi to není úplně ideální kombinace, ale věřím že mi poradíte. Předem děkuji za názory a tipy. Petr
  10. Zdravím máte někdo zkušenost s hodinkami Revue Thommen Diver Professional 17030.2137 Našel jsem je za myslím dobré peníze a nevím jestli do nich jít. Předem děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit...