Přejít na obsah

Moror

Členové
  • Příspěvky

    19
  • Registrace

  • Přítomen

Moror's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Moror

    Seiko 5

    Seiko 5 Automaty prý z roku 1971. Prosím o přibližné ocenění.Dík
  2. Podle mne hodinky kdyz hodiš,musíš někomu rozbít hlavu Takže ocel
  3. No já myslím že je to vyřešené.Dopadlo to přeci tak že zaplatím 3500 kč.Nemám čas ani náladu se s nima handrkovat.Jestli napíšu přímo do Fortisu,tak to bude jen stížnost na jednání českého servisu.
  4. Sroubovaci korunku ty Fortisky sice nemaji ale je tam pry dvojite tesneni.Vodotesne by mely byt do 10 metru.Vim ze to nejsou potapky ale koupani a plavani musi zvladat.Alespon podle navodu.
  5. Mozna si dam tu praci a napisu do Fortisu
  6. Nejhorsi na tom vsem je,ze mam 9let stare Citizeny automaty.Jsou to ale potapky.Pracuju na lodi a nikdy se mi to nestalo.Maji sroubovaci korunku.A to je v praci nesundavam z ruky.Nikdy zadna vlhkost.A to nove staly 8000 kc.
  7. Posílám korespondenci jak probíhala. Okopíroval jsem to z emailu.Je to pozpátku.Jsem sice nasraný ale hodinky chci mít co nejdříve zpátky a nemám náladu ani čas se s někým soudit.Ahoj všem a ještě jednou díky za rady Dobrý den pane.docx
  8. Dopadlo to tak ze zaplatim 3500 kc.Pozdeji napisu vic
  9. Díky všem za rady.Reklamoval jsem to v u nás v Ostravě v hodinářství Deal.Prodávají tam taky hodinky Fortis.Ale kupoval jsem je v Praze v Koscomu.Z Ostravy je na servis posílali do Prahy do Nestu.Jedině tam je servis na Fortis.Bohužel jsem v zahraničí a řešit to začnu až se vrátím.To jest cca.za týden.V Ostravě s tím nemají nic společného,jen to tam poslali.Sám jsem zvědavý co vyřídím.Takže asi tak.
  10. Díky za rady.Nějak to pořeším.Když mi to neuznají,řeknu jin že napíšu přímo výrobci.Uvidím co na to řeknou. Kdyby ještě někdo měl nějakou radu,budu rád. Dík
×
×
  • Vytvořit...