Přejít na obsah

TOMX76

Členové_50
  • Příspěvky

    90
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli TOMX76

  • Datum narození 18.2.1976

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

1 459 zobrazení profilu

TOMX76's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. TOMX76

    Time Trade

    Kupoval jsem svoje Aquis přes Chrono 24 u obchodníka v Německu. Zhruba po roce přestaly natahovat. Nafotil jsem doklad plus "kartičku" a po jednom vzajemném emailu poslal balíčkem do Time Trade. Do měsíce byly hodinky v rámci záruky opravené a zpátky včetne dokladu. Takže za mě OK a palec nahoru.
  2. prvni co jsem popadl :-)
  3. Krasné zimní ráno
  4. Víkendovky už jsou na ruce...
  5. klid hoši.... :-) fakt už je asi hotovo a psal jsem do helveti. tyhle splňují v podstatě vše co si máma přála a bylo v zadání. http://www.helveti.cz/citizen-fe6040-59a díky za pomoc všem a "slunce v duši" v novém roce
  6. viz víše... nechce se starat, hodinky o více méně je nenosí o víkendu a otravovat jí navíc "krámem" vrtičem fakt nemá smysl prostě je nechce a jak už bylo psáno výše, pro většinovou populaci jsou mechaniky otrava.... a že mají duši je náš místní chronoblud kterým si omlouváme utrácení peněz za hezké (pro nás) hračky :-)
  7. zdravím a díky za tipy... asi je rozhodnuto a v podstatě vše splňují a dokonce se líbí :-) http://www.helveti.cz/citizen-fe6040-59a Někdo tady dokonce snad z helveti funguje tuším, ne? P.S. mám dvoje atomaty a nějaké quartzky včetně solaru ale "babi a děda" se nechtějí starat a hodinky třeba o víkendu na chlaupě leží na polici.
  8. Diky... zatim se nejvice blizi pozadovanemu nektere ty Citizenky
  9. mam ty Oris Aquis date a jsem po cca roce stale spokojenej. stridam dva origo kaucuky cerna/oranzova... tah mi nesednul. takze grartuluju
  10. zdravím a prosím o rozšíření obzoru. hodinky pro mámu k 60 quartz, solar (Eco Drive) a podobné "čistý" jednoduchý cifr velikost kolem 35mm (má 30mm Certiny a chce větší) vzhledem k velikosti možná i jednoduché pánské bez "okras"? ocel tah barva stříbrná (ani bicolor) spíš "hodinkové" značky (pro můj klid) cena se točí kolem 10000Kč díky za nápady T.
  11. heh.. mam hodinky rad, vlastnim jak automaty oris, quartz seiko a certina, tak digi suunto a garmin, ale musim rict ze presnost je mi tak nejak plus minus par minutek celkem jedno :-)
  12. Vikend na Morave Moje vikendovky a tchanovo auto... fajn
×
×
  • Vytvořit...