Přejít na obsah

Georg.S

Členové_50
  • Příspěvky

    100
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Havířov
  • Fanoušek značky
    PRIM

Georg.S's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Když jsme u těch bastlů, taky jsem si jedny orlíky dělal.
  2. Vyšlo to na 10 500,- ale měl jsem k tomu ještě 4 lunety (mimochodem kvalita čím dál tím horší). Trvalo to 5 měsíců jak jsem již zmínil. Jirka
  3. Zdravím, tak jsem se po pěti měsících dočkal telefonátu z primu z Ostravy a nevěřil jsem již vlastním uším. Hodinky máte hotové na prodejně. Dělali mi cifr, armovák a dat. věnec dle mého návrhu a prosklené víčko. Strojek jsem měl po GO u svého hodináře. Pouzdro jsem sehnal origo v chromu nepoužité. Jsou nádherné - čekání se vyplatilo.
  4. Právě proto že přesně nepasují, a nedolíhají k pouzdru tak na ně asi vynaložil větší sílu než měl a praskli, já jsem mu pod ruky nekoukal ale tak nějak mi to říkal. Pointa je že na I geny jsou lepší než na S II.
  5. Když seženeš výrobce ciferníků - plechů a tiskárnu, grafický návrh jsem schopný udělat, už jsem to zkoušel.
  6. Ano, řemínek je capagnolo perfora, chtěl jsem něco stylového a zároveň designově podobného originálnímu a hodinkám. Je to příjemný materiál a není tvrdý. Korunka od parexa na I gen je to jediné s čím nemám problém. Když jsem ji dal prvně mému hodináři tak nezaujatě se mně ptal kde jsem sehnal tak dobrou korunku. Že vypadá dobře i přesně pasuje, vodo drží bez problému, na rozdíl od korunek pro sport II které mu v rukách praskaly a nepasují.
  7. Tak jsou konečně doma. Čekání na moje první renovace se vyplatilo. Chtěl bych tímto poděkovat Vláďovi za jeho výbornou práci, um, šikovnost a organizaci a lásku k oboru, samozřejmě i těm co se na tom podíleli. Strojek je v super kondici a běží naprosto přesně, ani dobrodružství v podobě české pošty mu neuškodilo. Posuďte sami výsledek. Ještě jednou dík a klobouček.
  8. A když tak výjimečně. A nebo se ti nesmí potiti ruka a mít je zakryté. Já jedny nosím už měsíc a nic mi z nich neleze, musíš se víc snažit. :-)
  9. Paní Kmínková mi minulý týden řekla že šablonu mají pořád stejnou, tak tomu nerozumím?
  10. Přesně tak, Kal. 68.4 (68.400) nevím proč tam jsou ty dvě nuly?, Rok výroby 1993 příp. 4 zaměstnanci klenotu nevěděli jistě kolik (doba byla divoká). Rok by odpovídál značení jednotek MPa. Aby tam nakonec nebyl strojek 69.
  11. Mám dotaz, já jsem nevěděl že v roce 1980 se už dávali víka s jednotkami MPa.
  12. Roztomilá nostalgie. Člověka potěší když najde něco co dávno ztratil.
  13. To raději neříkej, aby se ti náhodou nestala nějaká nehoda.
  14. Aspoň co já vím tak žádné primky se slůnětem na cifru jsem neviděl pokud to nebyla nějaká domácí dodělávka, jako byl třeba mikimaus.
×
×
  • Vytvořit...