Přejít na obsah

Minoris

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

583 zobrazení profilu

Minoris's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Minoris

    Squale

    Zdravím Vás! Představuji se jako mlčenlivý člen, nepíši, jen tak koukám. Dnes ale udělám výjimku - mé první skutečné hodinky! Pořídil jsem je zde na fóru a opravdu hodně mě baví tvar pouzdra, stejně tak i velmi dobrá přesnost. Sedí bezvadně i na užším zápěstí. Chybí mi jen datum. To doženou na novém modelu, čekám na dodání nových hodinek s COSC certifikací Dost mě lákají i Sub-39, nosíte je někdo?
  2. Ahoj, v šupleti jsem našel jdoucí hodinky Prim, pravděpodobně kalibr 50? Je to tak? Fotka je mizerná, fotil jsem je včera pod lampou, tak jim to moc nepřidalo. Ve skutečnosti jsou překvapivě zachovalé. Předpokládám, že cenu žádnou nemají.
  3. Minoris

    Seiko MINI Želvy

    Zdravím Vás a omlouvám se, pokud se můj dotaz už někdy řešil. Hledal jsem, ale nic nenašel. Nemáte prosím někdo srovnání Malých želv a modelu SKX013? Mám poměrně úzké zápěstí, Malé želvy by ale měly být v pohodě. SKX013 se mi líbí daleko víc, nejsem si ale jistý rozměrem. Díky!
  4. Dobrý den, chtěl bych požádat zdejší odborníky o radu. Po pradědečkovi jsem zdědil kapesní hodinky Junghans s krásně hlasitým budíkem. Hodinky perfektně fungovaly, nějakou dobu jsem je nosil. Tedy až do doby, kdy mi bohužel vypadly na chodník. Rozbilo se sklíčko, vyštípl se kousek smaltu a hodinky přestaly fungovat. Při protočení korunky (kterou již nejde hýbat tak dobře, jako dřív) se na několik vteřin rozběhnou, pak se zastaví. Nenapadá Vás k jakému hodináři dát hodinky k reparaci? Rád bych je zase používal. Děkuji!
×
×
  • Vytvořit...