Přejít na obsah

martin2580

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

606 zobrazení profilu

martin2580's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Právě to se mi na nich líbí taky trochu víc. Ty původní jsou dost masivní podle čísel. Zajedu na ně mrknout.... I když nerad, protože se bojím, že je hned koupím.
  2. Tak obecně nic, ale chtěl bych se na ně mrknout než je koupím. Jediný co mi přijde zvláštní, že to má označení sport a přitom vodotěsnost jen 5 bar. Ty původní byly 10. Možná zajdu kouknout na ty původní, ty mají skladem v ČR.
  3. Ty nové chci, ale nikdo je u nás neprodává. To bude zase za rok. Ach jo.
  4. Kazdopadne zamacknout mi to neslo, zkusim se stavit nekde v hodinarstvi. Jsou to presne ty hodinky co ma Hozein v profilovce Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Dikes moc za tu fotku, tehle system mě vůbec nenapad. Viděl jsem na konci na šroubovák, tak jsem hledal pořád menší a menší šroubováky. Tyhle základy jsem tu totiž nikde nenašel.... Každý jednou začíná, tak díkes moc za rady.
  6. to tam neni zašroubovaný, ale pouze zatlačený? Nebo jak to mám chápat ? Jestli jenom zatlačený, tak to asi vypadne ne ?
  7. Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jakým nástrojem (asi šroubovák, je možné poslat konkrétní odkaz) se utahuje článek na kovovém řemínku na hodinkách? Již jsem sháněl nějaké malé šroubováčky, ale nepovedlo se mi najít tak malý, aby se vešel do té dirky. Nebo je to tak, jak je to na fotce v pořádku? Přijde mi, že ten jeden je nějaký nedotažený - 2 jsou uvnitř a jeden skoro venku. Je to foceno telefonem, kdyby nestačilo, můžu vytáhnout foták. Děkuji předem za radu, jestli to mám vůbec řešit.... Nevšiml jsem si jak to bylo při koupi, nosim na střídačku ještě další dvoje... (tyto mám asi 3 roky)
  8. Ahoj všichni, je zde prostor pro představení se, takže velmi jednodušše: Jmenuju se Martin, jsem z Prahy, je mi 35 a s hodinkama začínám. Prošel jsem si klasickejma digitalkama casio Gshock a spol.... Poté jsem začal zkoušet chytré hodinky a sporttestery: Měl jsem nějaké první bandy bez displeje, pak garmin vivofit, vivosmart, garmin Fenix 1 a 2, pebble pak pebble steel (ty mám ještě doma) a zkrátka jsem dospěl k názoru, že chci něco hezkýho. Čekal jsem na Apple watch (ted se asi zasmějete), ale zjistil jsem, že mě vlastně všechny ty chytré funkce jenom otravujou..... Tak jsem chtěl něco klasického, což jsem si myslel, že bude třeba citizen za desitku.... ale mezitím jsem náhodou nedávno narazil na tohle forum, které jsem zatím tak hrubě (řekl bych 30 hodin času) pročetl a zjistil, že lidi jsou i maniaci z mého pohledu...... (v dobrém) a tím pomalu měnim názor a zatím mě to tu baví číst, sledovat a vůbec zjistit co je co.... /třeba že pásek je tah jsem netušil/ Nečekám žádnou radu, protože se mi musí něco líbit především vzhledem a s tím mi nikdo nepomůže a nemůže to samozřejmě stát muj roční příjem..... Takže to tu budu dále číst a sledovat a třeba jednou zapadnu k vám ostřílenejm maniakum co maj doma mraky hodinek.... Jenže těch koníčků mám už moc, tak doufám, že tohle mě nechytne, protože to vypada, že to dokáže lézt do peněz celkem solidně...
×
×
  • Vytvořit...