Přejít na obsah

oolan

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim, omega

oolan's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mám dotaz. Nevíte kde se dá sehnat podobný řemínek na sporty? Samozřejmě nechci jít formou zakázkové výroby. Nechci dávat za řemen 5.000 Kč
  2. Snad foto napoví. A ano, seřizování se provádí po překlopení, páčky...
  3. Snad foto napoví. A ano, seřizování se provádí po překlopení, páčky...
  4. Jestli můžu říct, tak za mě neskutečná pecka, velice rád si pořídím a budu nosit. Co se bodování tigem týče, tak je to hloupost. Používám TIG pro zlatníky téměř denně v práci a je celkem peklo aby se tam neudělali bubliny a spoj šel krásně vyleštit. Tak že buď nechat celovrtané , no a nebo vrtané mimo osu.
  5. Ano, ale chtěl jsem se o nich něco dozvědět. Prostě rád vím co mám, už tak nějak pro svoje uspokojení a třeba i jednou budu vědět co dávám dětem, až na to přijde čas.
  6. Dobrý den. Jsem zlatník a tak trošku nadšenec do hodinek a krásné hodinářské práce. Dostali se ke mě hodinky za cenu zlata, jakou mají cenu mě v podstatě nezajímá, nemám v úmyslu se jich zbavit, mám spíše problém s identifikací a to je to o co bych vás rád poprosil. Není na nich totiž jediná značka, výrobce, dokonce ani na strojku, což mi je divné. Zvláště u tříplášťových hodinek ze zlata.
  7. Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor?
  8. Neměli by jste někdo originální ručičky na Huberta? Popřípadě i lunetu.... A jinak nějaký odborný názor?
  9. Jj, pak jsem to pochopil :-D. Pardón ;-)
  10. Objednat co...? Ten řemen? A s jakou dodací lhůtou a cenou? Takhle jsem za hodinu neměl co dělat a ještě z toho mám radost. ;-)
  11. Když není řemen podle představ :-)
  12. Taky se pochlubím... Moje nový sporty. Po vyčištění a drobném přeleštění mi dělají radost. A ano vím že ty ručky tam nepatří :-) , ale jinak myslím že je vše tak jaká má a originální ;-). p.s. jsem teprve začátečník.
  13. Kde se dá tento řemínek koupit? Předem děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...