Přejít na obsah

petroniuzz

Členové_50
  • Příspěvky

    488
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Všechno, co tiká! :D

Návštěvy profilu

1 587 zobrazení profilu

petroniuzz's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Ahoj klucí, za kamaráda, nečlena chronomagu prodávám tyto klasické druhoválečné B-Uhr (Beobachtungsuhr), od německé hodinářské firmy Archimede - ref. UA7929-A9.1. Předpis Luftwaffe tyto hodinky definoval jako letecké hodinky pro účely astronomické navigace. Hodinky jsou z Chronoshopu z roku 2017 a na podzim 2022 proběhl celkový servis stroje - rozebrání, vyčištění, namazání, složení, regulace + výměna kol 210 a 203 v ceně 4.500,- Kč. Takže na několik let dopředu je zde vystaráno. Balení je kompletní + navíc nějaký NATO strapy, jež jim velmi sluší a aftermarket ocelový náramek, na kterém rovněž vypadají skvěle. Původní vonejtovanej koženej řemen, na kterém jsou hodinky z mého pohledu nejatraktivnější, je v dobrém stavu. Hodinky byly intenzivně nošeny a do toho mají malý vryp na 58. a 21. minutě a na pár místech odřenou lunetu. Nic ale, co by na těchto dovopravdických pilotních toolwach bylo nějak rušivé. Safírové sklo s antireflexem je nepatrně škráblé mezi 8. hodinou a středem číselníku. Všechno samozřejmě funguje jak má. Strojek jde stabilně několik sekund do plusu. Vypíchnu pár věcí: - velmi nízký profil pouzdra (9,8 mm) - nejprověřenější švýcarský strojek na světě (ETA 2824-2) po celkovém servise - nádherný modřený ručky - krásná signovaná korunka - pilotky jako víno Technické specifikace hýr: https://www.chronoshop.cz/archimede-pilot-42-b-uhr nebo hýr: https://www.archimede-watches.com/pilot-42-b.-s.-ldb Moje reference hýr: https://forum.chronomag.cz/topic/144490-petroniuzz/#comment-2614100 Cena: 11.900,- Kč Díky za prostor k inzerci.
  2. Frajer a neskutečný hrdina až do konce. (Hodinky značky Ebel)
  3. - ten nejnepoddajnější koženej řemen ve známém vesmíru (original Seiko Alpinist) nakonec povolil, přizpůsobil se a stal se komfortním. Neuvěřitelný.
  4. Všechno nejlepší k svátku, Československo.
  5. Dnešní očekávání: nakopat prdel pár vetřelcům!!! Realita: hrát si s autíčkama, koukat na Binga/Peppu, jít na hřiště, jet nakoupit...
×
×
  • Vytvořit...