Přejít na obsah

Hozein

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Citizen, Timex

Hozein's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pořídil jsem si krásné nové hodinky a na ruce je moc rád nosím. Jak to tak tady čtu, tak raději přestanu chodit do práce a celý den proležím v posteli. Tak by se opotřebovat snad moc nemusely :-D
  2. No jestli je to na 60 tak aby na ně bylo dobře vidět ;-)
  3. Kolem strojku je to úplně zbytečné. Stačí okolo tahu a nejlépe přesně na míru ať to není vidět :-D Jinak ja se s tímto problémem nesetkal až cca 20 let. S plnýma článkama ale určitě chybu neuděláš.
  4. No podle mne je nejdůležitější si uvědomit, jak psal AndyAaron jestli chceš baterku, nebo automat. Pak dle paramterů: datumovky, 24 hod, stopky, radio a pod. Z důležitých vlastností je pak i sklíčko minerál/safír. Ono tě to samo navede na hodně úzký výběr. Ten pak rozsekneš podle vkusu :-)
  5. Hozein

    Utáhnutí článků

    Máš naprostou pravdu. Jsou to pérkové závlačky. Prořízlé jsou po celé délce. Ještě tedy jeden laický dotaz pro odborníky: Zaleží na směru vytahování a zasunování těchto závlaček? Popř jak hluboko by měly být závlačky zasunuty. Díky
  6. Hozein

    Utáhnutí článků

    Jo zapomněl jsem dodat, že máš zatlačit do té strany bez zářezu...
  7. Hozein

    Utáhnutí článků

    Tak jestli máš stejně pěkné a super hodinky jako já, tak použij totožný spendlík jako je na obrázku výše a přitlač. Před chvilkou se mi to úspěšně povedlo ;-)
  8. Hozein

    Utáhnutí článků

    To jsem si tyk myslel, ale na to aby to pružilo si myslím že by to chtělo hlubší nebo alespoň širší zářez. Vypadá to opravdu jako hlavička šroubku.
  9. Hozein

    Utáhnutí článků

    Nevyřčenou otázkou pak jen zůstává, proč je na jednom konci ten zářez ;-) Kdyby to bylo na okrasu, tak bude na obou stranách a to není.
  10. Vypadají hodně povedeně ;-)
  11. Myslím, že strojek opravdu neví, kde jaká ručička je. U mých CB0021-57E je v návodu, že po resetu se mají ručičky manuelně vyrovnat.
×
×
  • Vytvořit...