Přejít na obsah

Mira S

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Steinhart

Návštěvy profilu

918 zobrazení profilu

Mira S's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mira S

    Steinhart novinky...

    Me to přijde aspoň 15 mm na výšku. To se špatně nosí pod košili Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
  2. Super vlákno s výbornými typy všech možných hodinek. Měl bys do toho dat opravdu spíš menší částku,ať si vyjasnis co vlastně chces za typ a jak se ti budou nosit jinak budeš brzo kupovat jiné. Lehce zacinam, ale nutnost druhých hodinek a nelibost v rolex potvrzuju. Jsem zvědavý jestli se to zlomí nebo spíš kdy Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
  3. Minuta do plusu je ok, pak seridim. Vzhledem k tomu, ze nemam hacking, tak vteřiny neresim. Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
  4. Obchod proběhl bez problémů. Hodinky dorazily v super stavu i díky originálnímu balení Přátelský a vstřícný přístup, děkuji.
  5. Tento týden jsem byl shodou okolností zkrátit tah v nějaké pobočce hodinářství Sarah. Výměna tahu (3 dílky) za 80 Kč a čekání na zkrácení cca 20 minut.
  6. Tak to je skoro az k neuvereni, dobra prace Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
  7. Mira S

    Steinhart novinky...

    Vypadá to podezřele Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
  8. Jsou opravdu na Šilingráku, podívej se i do kontaktů
  9. Ahoj, zkusil bych Pohanku na Šilingráku, potkal jsem tam velmi vstřícného pána. Prodávají Seika, ale ještě jsem tam nenechal nic servisovat.
  10. Rychlé jednání, koupený řemen v hezkém stavu a za dobrou cenu.
  11. Tomu říkám taktika ) Popravdě bych se toho se takového meshe moc nebál, na ruce působí docela objemným dojmem.Na ženskou ruku by to moc nepasovalo.
  12. Zženštěle to rozhodně nevypadá, ale retro určitě. Nejsem si jistý jak moc se bude hodit na běžné nošení
  13. Ahoj, náhodně jsem narazil na toto téma a zalíbila se mi představa meshe. Nikde jsem nemohl najít mesh variantu arabic, tak jsem se rozhodl, že ji vyzkouším. Nesehnal jsem originál Steinhart mesh, takže jsem použil první dostupný na zkoušku Kvalita fotek je průměrná, ale podle mě kombinace zajímavá.
  14. Ahoj, zdravím všechny fanoušky hodinek a hodinářského světa. Před nedávnem jsem se rozhodl nahradit quarzové hodinky značky Lotus opravdovými hodinkami.Toto fórum jsem objevil při dlouhém výběru nových hodinkách. Našel jsem zde spoustu zajímavých informací, které mi při výběru pomohly, ale zároveň mi otevřely nový svět. Můj nový svět, který mi dělá radost je Steinhart Marine chronometer II. Na fóru mám v plánu hledat další inspiraci a životní moudra ze světa hodinek
×
×
  • Vytvořit...