Přejít na obsah

Marhi

Členové_50
  • Příspěvky

    918
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Marhi

  • Datum narození 3. července

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno
  • Bydlí
    Tam kde ho chtějí
  • Fanoušek značky
    eberhard, Squalle a strejda Laco. Také fandím štajnům za přínos pro nemajetné uživatele.

Návštěvy profilu

3 633 zobrazení profilu

Marhi's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Je neskutečně příjemné, že i po době covidové a v době vzdáleně blízce válečné, se najdou jistoty co nezklamou. Za mě velmí díky.
  2. Tak nezištně už to nedělá, to je jasný. Na druhou stranu, jeho recenze mají hlavu a patu. Původ, výrobce , historie atd. Pokud se pouští do subjektivních hodnocení zdůrazní to.¨ Mě se na jeho kanále líbí smysl pro objektivnost. A také to má dost dobře udělané. Mě to už při výběru pomohlo a nelituji.
  3. Za mně, forma popírá myšlenku.) Na druhou stranu proč ne, I já si říkám, když to rozbaluji... joo překlápěčka. Ale se to asi neuchytí. Dobrej počin. I slepé cesty jsou vývoj.
  4. Marhi

    Squale

    Zdravím dotaz. Zkusil jste někdo, dát, či spíše nasadit na matné pouzdro mesh. Pískovaný povrch nikdo jen tak nedělá, ale stále mi to hlodá. Jinak záložní rezerva je tropic. Izofrane mám, ale to je tak na léto k vodě. Pod košili naprd. A jelikož mám modrou tak černá se stím dost tluče. Dokonalost spočivá v detailu. Dík.
  5. Posledni upgrade na leto. Mezi gumou k mori a ke kuzi na zimu.
  6. Apropo má babička, potažmo prababička mých dětí, je naprosto smířená s tím co přijde. Což v jejím věku 87 let se dá i chápat. Jsou velikonoce. Mám rád italské Carpe diem
  7. Přesně, a já... co potřebuji koupit dceři boty ve speciálce, jelikož má po mě geneticky vysoký nárt.. Má utrum. Protože v tom malém obchůdku se sejdou tři lidi za týden a vše ostatní se ladí po netu. A tenhle obchodník musí mít zavřeno. Proto jsem na pochybách jestli to řízené nicnedělání nám všeobecně neškodí víc, než to chrchlání.
  8. Co je k zamyšlení. V 18 roce, byla v Evropě a potažmo na celém světě taková nemoc, že se tomu vyrovnala lecjaká morová rána. A vše jelo dál. Ano, bylo po světové válce a lidé si tu humanitu nemohli dovolit. Ale i tak se stím poprali. Nejsme mi, už jen hrstka zdegenerovaných. Jako že vyměnit. Sám jsem dělnická třída, a likvidace střední třídy v rámci humanity mě děsí. Notabene že onen stav je umělý. A ted babo raď.
  9. Marhi

    Pebeho galerie

    Jo Persidy. Tak ty sem nikda nevidel Delas pekny fotky. Dik
  10. Tak jen pro upozorneni mimo nejsem. Firma v ktere pracuji obchoduje s Apple. A dodavame i alze. Vsichni maji jine starosti a zbozi nejezdi jak ma. name="Radek124" post="2498422" timestamp="1586646370"]Pánové, to máte z toho že furt objednáváte železo u ZELENÝHO ZMRDA - takhle to tam fungovalo už předloni, dodací lhůty zboží které vůbec nemají zajištěné jim robot generuje tak aby lidi "zkusili objednat, protože to třeba vyjde". Po marném uběhnutí lhůty se Vám automaticky vygeneruje nové datum "za další 1-2 týdny" (vloni otestováno s časovým posuvem u více druhů zboží na nezávislých účtech) - zatímco Vy troubové budete čekat dál a ještě se v diskusích chlácholit že "to už se dá vydržet", nebo aktuálně "že Číňan teď šije roušky" (...což už je fakt na zápis do análů kopačkou!). Jestli chcete NOVÉ jabko, objednávejte buď přímo u Apple a nebo tam kde vedou aspoň elementární skladové hospodářství - ne u obývákových překupníků a slibotechen jako je tahle banda hajzlů (sorry, ale musel jsem)
  11. To ani ne, jen nejsou kapacity, aby dodávali. Lukrativní bysnis je momentálně jinde.
  12. Chlapci.Jako muz od fochu chci upozornit. Cinan momentalne vyrabi rousky. Takze apple hracky momentalne nechodi.
  13. Marhi

    Squale

    Asi poslední upgrade. Premium nato v kůži. Za boha nemohu přijít na to jak ty fotky zmenšit. Přesněji zkomprimovat. Snad to bude koukatelné.
  14. Tak dobrý, mě by to nenapadlo ale jako OK. Správně nebát se experimentovat.
×
×
  • Vytvořit...