Přejít na obsah

Josefik

Členové
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

518 zobrazení profilu

Josefik's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Josefik

    Sraz Chronomagu - Praha

    ?Chytrý napadne názor, se kterým nesouhlasí. Hloupý napadne jeho autora.? Kurt Tackmann
  2. Josefik

    Sraz Chronomagu - Praha

    Proč používáš amerikanismy, když je ani neumíš správně napsat?
  3. Josefik

    Sraz Chronomagu - Praha

    Klub "džentlmenů", a přitom se pořád napadají a ostatním radí, ačkoli je o radu nikdo nežádal. Mimochodem super pravopis, pravý "džentlmen". Zvláštní škola?
  4. Josefik

    Sraz Chronomagu - Praha

    Klub "džentlmenů". A navzájem se okrádají. Čecháčkismus je fakt nemoc.
  5. Josefik

    Seiko PADI

    Pokud se někdo nasírá kvůli tomu, že opravím blbost, kterou napíše, je to chudák. Ano, občas se mi to stane, naštěstí ne v profesionálním životě. Je pravda, že většina Čecháčků to bere jako osobní útok na vlastní integritu. Ale s tím nic nenadělám a ani nechci.
  6. Josefik

    Seiko PADI

    Prober a podívej se někam do slovníku, co je to stalking. Uvádění blbostí na pravou míru na fóru to rozhodně není.
  7. Josefik

    Seiko PADI

    Proč bych ti měl odpovídat na SZ? Tady nejsme u výslechu na STB. Proč jsem si tě vybral? Protože nesnáším hlupáky, kteří se snaží machrovat, toť vše. Jen jsem uvedl tvůj hloupý příspěvek na pravou míru. Ty se asi zlobíš na mě za to, že jsi hloupý, ale za to já opravdu nemohu. Koukám, že jsi napsal přes 3 tisíce příspěvků, takže se domníváš, že máš světu co sdělovat. Dovolím si dva citáty klasiků, které na tebe výborně sedí: "Hodně mluvit a hodně říkat není totéž."Homér "Hloupost je nejzvláštnější za všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj." Jacques Prevért Tys totiž ani nepochopil, že to není nic osobního. :)
  8. Josefik

    Seiko PADI

    Asi ano. No nic, jsem sice prý troll, ale nemám čas na hloupé diskuse.
  9. Josefik

    Seiko PADI

    Jasně. Každý, kdo si myslí něco jiného, je troll. Ale pak nechápu, proč tomu říkáte diskusní fórum? Diskuse je věcný rozhovor několika osob nad určitým tématem, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí. Omíláni jednoho názoru v uzavřené skupině se nazývá fanatismem. Je toto fórum diskusní nebo jen kroužek fanatiků?
  10. Josefik

    Seiko PADI

    Obecně na Chronomágu, kde se všichni snaží "moudře" používat hodinářskou hantýrku, ačkoli většina hodinařinu nikdy nestudovala. Třetí hodina - tah nemá sponu, náramek ji má. To ví každý hodinář.
  11. Josefik

    Seiko PADI

    Kovový náramek k hodinkám se řekne "bracelet", neboli náramek - podívej se do slovníku. Jo a vyprošuji si tykání, nejsem soudruh ani buran.
×
×
  • Vytvořit...