Přejít na obsah

eklektik

Členové_50
  • Příspěvky

    339
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Plzeňský kraj
  • Fanoušek značky
    viz můj nick

Návštěvy profilu

2 651 zobrazení profilu

eklektik's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Tak jsem se konečně taky dočkal. A trvalo to "jenom" 2,5 roku
  2. Jsem zapsaný na Batmany. Teď v březnu to budou dva roky. Před dvěma týdny jsem se na ně byl ptát na Václaváku, jak vypadá situace. Prý tam od začátku roku žádné nedostaly a ať prý čekám dál...
  3. Když jsou tedy ty Velikonoce...
  4. No tvl. Hoďte už na něj někdo deku... Odesláno z mého SM-G991B pomocí Tapatalk
  5. Pokud jsem cetl, tak zatim nikdo nic realne nevypnul.. furt nedosel ofiko seznam na spravna mista.. Moc si od toho "vypínání" SWIFTu neslibujte. Podstatné je, že se to nevztahuje na všechny ruské banky. Ty, přes které jdou platby za ropu a plyn, odstřižené od SWIFT nebudou. Konkrétně tahle sankce je spíš jen pro uspokojení veřejnosti. V praxi si ty odpojené banky poměrně rychle otevřou účet ve svůj prospěch u těch, kterých se sankce nedotkne, a pojedou v klidu dál.
  6. Já teda nejsem žádný vojenský odborník, ale jak dlouho můžou bránit Ukrajinci Kyjev, když jsou v obklíčení mnohem lépe vybaveného nepřítele? Na pomoc jim evidentně nikdo nepřijde, zbraně se k nim asi těžko dostanou, když vzdušný prostor ovládá rusák. Asi jen otázka času, než se dostanou k prezidentovi Zelenskemu...
  7. Obávám se, že rozhodnost západních "politických elit" bude ve stylu scény z tohoto kultovního seriálu:
  8. eklektik

    Rodinné foto

    Ano, jedny jsou tu určitě [emoji846]
  9. Pres chrono24 z Italie
  10. Díky, kluci. V reálu vypadají určitě líp. Byl to takovej impulsivní nákup. Nějak mi tenhle model unikl, a když jsem viděl minulý týden recenzi na YT, hrozně mě nadchly a rovnou jsem koupil. Měl jsem trochu strach z čitelnosti stříbrných ruček na stříbrném cifru, ale bez problému. Akorát tu chrastivou sponu bych nejradši vyměnil. Neměl by někdo tip na kompatibilní sponu, klidně jiný výrobce nebo aftermarket?
  11. Něco nového na léto. SPB213
  12. eklektik

    New Rolex 2021

    Tak já mám takové celkem dětské zápěstí, takže pro mě ideální. Hlavně mě překvapilo, že konečně u Rolexu přišli na to, že by mohli použít vnitřní antireflex.
  13. Já čekám na dno kolem 15K. Pak zas začnu pomalu nakupovat.
  14. eklektik

    New Rolex 2021

    Asi budu mít problém si vybrat. Nechat 39, nebo pořídit 36? Ty nové třicetšestky vypadají fakt super. Nevíte, jestli je už mají naše AD k vyzkoušení?
×
×
  • Vytvořit...