Přejít na obsah

Ayrton1

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Ayrton1's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Teď jsem si přečet tvůj mail. Omlouvám se za svojí neznalost, já měl pocit, že se dělí na automatické a mechanické. Díky za vyvedení z omylu. Chápu, že fajnšmejkři nad takovýmito ohrnují nos, ale zatím mi ukazování času bez starosti o drahý hodinky stačí:-) Přeci jen jsou moje první a já měl tehdy jen pár kriterií - cena, velký ciferník, vodotěsnost 10atm, černý... podobné jsou od Seika tyhle http://www.altro.cz/hodinky/katalog/nabizene-znacky/seiko-1/SNDE09P1-detail.html, ale s dvojnásobnou cenou, ty co mají za 3500 se vzhledově nedají srovnat. Věřte, že jsem zvažoval i větší zlo:D Ale to jsme odběhli od tématu, takže kam že bych s těmi svými mohl zajít? Když je ta oprava jednoduchá, tak aby studenta nenatáhli.
  2. Kdybych měl takové, tak mi na ceně servisu nezáleží:-) Mám ale takové: https://www.snowboard-online.cz/hodinky-quiksilver-beluka-m154bf-a-black-131/ těch +-600 jsem počítal.
  3. Ani tito? http://www.hodinar.zlatnikplzen.cz/hodinar.php http://www.cezar-klenotnictvi.cz/ Byli doporučení v tom starým vlákně.
  4. Záleží, co si mám pod "byť dražším" představit. Mám analogové automaty za 3500 vodotěsné do 10atm, takže bych uvítal, kdyby tak i zůstaly a po půl roce nepřestaly fungovat. Dokáže tohle normální hodinář s férovým přístupem?
  5. Zdravím všechny chci si opravit hodinky a poslední témata s doporučeními plzeňských hodinářství jsou 3 roky stará, za tu dobu někdo mohl zavřít někdo otevřít, takže jsem se rozhodl toto téma oprášit. Asi jako každý, se chci vyhnout předraženým šmelinám apod., můžete mi něco doporučit ?
×
×
  • Vytvořit...