Přejít na obsah

miksoo

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli miksoo

  • Datum narození 24.11.1985

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Bratislava
  • Fanoušek značky
    Citizen, Seiko, LACO, Archimede, Hamilton...

miksoo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. miksoo

    Citizen AT0365-56E

    Zdravím Ja mám AT0365-56E. Kúpil som ich z druhej ruky za cca 120?. Nemôžem na ne povedať ani jedno zlé slovo. Pokiaľ sa ti páčia, tak neváhaj a objednaj ich. Kľudne sa opýtaj ak by Ťa niečo konkrétne zaujímalo.
  2. miksoo

    Citizen na ruce...

    Chcel som síce Nighthawky ale dostal som sa k týmto chronam a celkom som si ich obľúbil... Nejaké nové remene sú už na ceste a teším sa ako ich nahodím
  3. Ja to ešte nemám ujasnené v tých pojmoch... Podľa kategorizácie na tom eshope, kde som ich pozeral ( z ktorého sú linky v mojom 1. poste) som bol v tom, že oba modely nad ktorými uvažujem sú tzv. pilotky... Práve preto píšem sem lebo chcem počuť názor ľudí, ktorí sú v oblasti hodiniek viac doma ako ja.
  4. Všetko sú to krásne hodiny čo si odporúčal, tie retro LACO sú nádherné. Čisté, jednoduché línie a elegancia. Ale mne sa páčia také alebo skôr chcem niečo so zložitejším ciferníkom ( asi je to divné ale páči sa mi to) napr. Citizen BJ7010-59E. Hľadám niečo v tomto štýle. Ďakujem za rady, nad LACO určite porozmýšľam...
  5. Ahojte hodinomaniaci Nedávno som sem zablúdil a teraz som tu už každý deň. Chcem Vás poprosiť o radu pri výbere pilotiek cca do 200?. Síce nemám nič s lietaním ale tento štýl sa mi najviac páči. Zatiaľ sa rozhodujem medzi: http://www.dutyfreeislandshop.com/seiko-srp613k1-5-automatic-24-jewels-100m-mens-pilots-sports-watch http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bj7010-59e-bj7000-52e-promaster-eco-drive-nighthawk-euro-mens-pilots-watch Moje požiadavky sú : kovový ťah ( iné si dokúpim samostatne), pohon buď solar alebo automat ( aj keď v mojej cenovej hladine toho asi veľmi nebude). Ak som niečo zabudol upresniť, tak ma prosím upozornite, som tu ešte nový. Takže, ktoré by ste mi odporučili z môjho výberu? Alebo ešte nejaké iné tipy?? Ďakujem za rady.
×
×
  • Vytvořit...