Přejít na obsah

kral083

Členové_50
  • Příspěvky

    1 074
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli kral083

  • Datum narození 29.1.1981

Contact Methods

  • MSN
    davkral(zavináč)post.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zbraslav
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

1 904 zobrazení profilu

kral083's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Počasí minulého víkendu se mi tedy zamlouvalo víc,ale aspoň bylo sucho.
  2. Boha jeho,sem zapomněl na Afriho standard. Beru zpět, na kolo baťoh min 30L, ať se tam vejde i pecen chleba. Přece nejsi @Africančuně a nejíš ten guláš samotnej
  3. Na kolo baťoh nepotřebuješ vše co potřebuješ na celodenní švih, dáš do podsedlovky a do dresu.
  4. Bez Stravy a čtverečků do Stathunters bych na to fakt nesedl
  5. @Ajaj hele, ještě se mi omlouval, protože to byl on,kdo s tím jebal, když jsme laborovali s tou baterkou. Jinak myslím, že mě za ty roky už zná a mě nikdo skrze moje obě levý ruce urazit nemůže takže pohoda jazz, zítra to prubnu na kostkách na Malostranský cestou do práce.
  6. @wawrik Tak problém vyřešen. Měl si pravdu. Stačilo víc síly a bylo to.
  7. @wawrik Času mám dost, protože se vracím z tý Italie, přes Brno Do tohodle přijde ten kabel, ohlej do pravyho úhlu. Jestli je to jak říkáš, že musí být vyvinutá velká síla,tak tím spíš nechápu, jak to mohlo během švihu vypadnout.
  8. @Robertilos Já se snažil ho tam zatlačit, ale nešlo to a jak s tím nemám zkušenosti,tak jsem to nechtěl dojebat ještě víc. Uvidím zítra.
  9. @Robertilos Jenže ten konektor právě nedrží v těle presmykače. Nevím, nechám to na někom šikovnějším. Já jsem rád, že ten můj bastl vydržel aspoň ty dva švihy.
  10. @Robertilos Jo vyřešil. Kabel jsem tam přidělal na prasáka izolepou. Jak nemám valné mínění a svých schopnostech,tak to vydrželo:-) Zítra to ale vezu servisakovi,ten to dá snad dohromady.
  11. @Ajaj jako mohl bych ti napsat x okolností, které by nastínily nepřikrášlenou realitu,ale pravda je taková, že mě do toho nikdo nenutil, takže kdo jsem já,abych si stěžoval Buon giorno
  12. Monte Campione. Už jsem vyjížděl i lehčí kopce.
  13. @wawrik V konektoru drátek zůstal,ale ten nedrží v tom těle presmykace. Co sem vygooglil, tak k tomu potřebuješ speciální nástroj pro demontáž, což teď já vůbec nemusím. Víc mě snad štve, že vůbec netuším, jak se to mohlo stát. To je zrovna v místě,kde jakékoliv mechanické poškození snad ani nemůže hrozit.
  14. Jo, to jednoho nasere. Já zase včerejší švih dojížděl jen na velkou pilu, protože se u Ultegre DI2 nejak vytrhl drátek,co jde do presmykace a konec. Dneska sem na to koukal a prostě tam nedrží. Nemá někdo šajn, co s tím?
×
×
  • Vytvořit...