Přejít na obsah

Piplík

Členové_50
  • Příspěvky

    2 222
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

8 395 zobrazení profilu

Piplík's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Rychlý obchod. Já jako prodávající hodinek. Vše proběhlo v jednotkách minut až hodin. Rozhodnutí, platba a odeslání. Skvělá komunikace s kolegou, který přesně ví a vyzná se v tom co kupuje. Doporučuji a kdykoli si to zopakuji.
  2. Díky za obchod s tímto novým členem chronomagu. Já jako prodávající hodinek. Vše proběhlo na 1*, jak se dohodlo. Rychlá platba, dobrá komunikace. Mohu jen doporučit.
  3. Chvíli jsem se vyhříval na terase s 1312
  4. Heuer - Porsche, F1 a jakýkoliv sportovní classic 60.-80.léta
  5. Panerai Radiomir “Black Seal logo” PAM00380
  6. Titanové Citizen Promaster Aquamount Diver JP3020 s quartz modulem C900.
  7. Děkuji Pavlovi za rychlý a akční obchod. Bylo příjemné se i osobně při předání hodinek poznat a popovídat si o naší diagnóze. Mohu jen doporučit, protože co se řeklo, to se stalo. Jsem rád, že moje hodinky skončili u takového chronomistra (-:
  8. Jojo, tuto funkci “depth gauge” jsem zaregistroval u vintážek jednotného designu pouzdra. Dělala to Dugena, Helvetia, Orient a další. Nikdy jsem to neviděl u známých značek. U novodobých je to Oris jak píšeš.
  9. Dneska jsem za slušňáka (-: Oblekovky.
  10. a přidám jedny skoro potápky ze 60.let od Seiko a DOXA
  11. Dneska jsem narazil na zajímavou stránku - průvodce originálním příslušenstvím na hodinky pro potápěče. Thermometry, kompasy … https://www.windvintage.com/blog/collectors-guide-vintage-dive-gauges
  12. a ještě jedna Panerai PAM01312
  13. Nene. Třetí kus už mám jasně definovaný, ale musím si počkat na nějakou zajímavou nabídku a na příznivější cenu. A určitě to bude 47 mm s plexisklem (-:
  14. Díky PAMe, …ehm tedy chtěl jsem říct “pane” Taky jsi mě svými wristshoty pro tuto značku inspiroval (-:
×
×
  • Vytvořit...