Přejít na obsah

ragu

Členové_50
  • Příspěvky

    2 852
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli ragu

  • Datum narození 12.10.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ragu.chronomag@gmail.com

Návštěvy profilu

9 980 zobrazení profilu

ragu's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Zvážil bych rádia z druhý ruky, nedávno tady ležely v nabídce za nesmyslnou cenu (okolo 80k)... Pokud si tímhle nejsi jistej a měl bys je prodávat časem, projedeš na tom pár desítek nejspíš. Jinak jsou to hezký hodinky, o tom žádná.
  2. Espadrilky jsou furt přijatelnější než ty sandále, i když ty děrovaný jsou divný. Stojím si za tím co jsem psal - loafers/boat shoes. Ale reálně si samozřejmě nos co chceš, Česko i Slovensko jsou země s rozmanitou kulturou oblékání, kde lidi do divadla nosí rejoice kalhoty, fleecová mikina je pro mnohé ekvivalent OWG hodinek na všechno a na svah i do města se nosí stejná bunda.
  3. Zrušte objednávky tištěnýho Playboye!
  4. Business casual a sandále jsou imo vzájemně vylučujíci se termíny. Nejblíž tomu budou loafers a boat shoes. Tohle spíš ne.
  5. @OndraPod zkus to proprat s chovatelkou, tohle mají obvykle dost vychytaný
  6. @OndraPod vřele doporučuju vyřešit i převisy směrem dovnitř, jinak ti po tom vyšplhají pryč )) Nebo rovnou zasíťovat i vršek
  7. @KFL jedna nevyžádaná - začal bych pátrat po příčině, pokud to není vyloženě chronická záležitost (záněty, chrupavka v prdeli), bude to nejspíš špatnej pohyb, kompenzace něčeho co nefunguje správně.
  8. Chápu jak to myslíš, ale když si přijdeš pro doručení na opasek tak ti taky neřeknu - tohle neber protože beztak za pár let ztloustneš!
  9. https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/berwick-davis-cerne https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/berwick-astaire-lakovane-cerne Když si jdeš na chronomag pro doručení na boty do 3k musí ti bejt jasný, že to dopadne podobně jako když chceš doporučit hodinky do 5k a nůž za litr - odcházíš se Seikama za 10, nožem za 3 a do roka máš budget na trojnásobku.
  10. To co popisuješ jsou často symptomy něčeho co děláš špatně - přetěžování, nadváha, špatnej kontakt chodidla se zemí a spousta dalších věcí. Nejsou to automaticky symptomy stárnutí.
  11. Derby s tlustou gumovou podrážkou a širokou špičkou budou ideal k obleku o dvě čísla většímu s kravatou končící těsně pod hrudníkem. Na tyhle akci by to hezky sedělo: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-uz-mi-lasko-neni-dvacet-let-zpivala-bohdalova-na-krtu-zemanovy-knihy-249967
  12. Jdeš s křížkem po funuse, zrovna skončily dny Marianne Jinak za mě, nešetřil bych, noha se ti nezmění a kvalitní boty ti vydrží do konce života. Zkusil bych se kouknout na slevy v Gentleman Store (Berwick), Outlet Barker v POP airport, výprodej v Anthony's (Loake a jejich vlastní značka).
×
×
  • Vytvořit...