Přejít na obsah

KuSch

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli KuSch

  • Datum narození 11.12.1986

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

KuSch's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak i já jsem měl to štěstí tyto hodinky vyzkoušet.. Hodinky jsem chtěl otestovat, protože mě značka Traser a technologie osvětlení kterou využívá zaujala. Uvažuji taky o koupi hodinek této značky, tak jsem byl rád za tuto možnost. Vzhled těchto hodinek se mi moc nelíbil, ale když hodinky dorazily, překvapilo mě, že vypadají lépe než na fotkách a na ruce jim to slušelo ještě více. Váha byla akorát a při nošení mi nijak nevadily ani nezavazely. Jen ten ciferník, ručičky a číslice by mohli být opravdu o něco větší. I vzhledem k velikosti pouzdra hodinek to moc neladilo. Jsem zvyklý na větší ciferník a proto odečítání času pro mě nebylo úplně ideální . Kvalita hodinek je opravdu dobrá, po tom všem co prožily vypadají dobře. Safírové sklíčko je stále jako nové. U mě byly hodinky spíše na rekreaci, nepodrobil jsem je za ty dva týdny nějakému náročnému testování. Prožily se mnou klasické práce na zahradě atd. :-) Co se týče tritia, na které jsem byl nejvíc zvědavý, jsem trochu zklamaný. Jeho svítivost je opravdu velmi nízká. Za šera, kdy tritium ještě není vidět a malý ciferník je utopený hlouběji pod sklíčkem s malými číslicemi a ručkami, je čas špatně čitelný. Ale to je problém spíše tohoto modelu hodinek. Plně jsem si tritium užil až za úplné tmy, kdy je pěkně vidět. Ocenil bych, kdyby tritium svítilo o trochu více. A nebo bych si musel pořídit silnější variantu než T25. Celkově mě hodinky Traser přesvědčily o svých kvalitách a jedny si možná pořídím. Budu volit ale spíše jiný model než tento s nějakým větším čitelnější ciferníkem.
  2. Dnes jsem hodinky odeslal. Rifik momentalne odrekl, tak jsem je poslal dalsimu v rade Kriznikovi. Dekuju moc za moznost testovani a recenzi dodam co nejdrive :-)
  3. Pro mě bude testovaní těchto Traserů rozhodujicí při příštím nákupu hodinek, jedny bych si chtěl totiž taky pořídit. Každá recenze bude přínosem :-)
  4. na Seiko Monster jsem narazil snad ve všech diskuzích... V čem jsou tak vyjímečné?
  5. Jedny hodinky Traser bych si chtěl taky pořídit, ale docela mě touto diskuzí strašíte. To mě překvapuje u Švýcarských hodinek, které jsou pověstné svojí kvalitou. Je pravda, že mám Casia za 2000 a vteřinovka taky vůbec nelícuje. Ale měl jsem i několik levnějších hodinek za pár stovek kde pasovala perfektně.
  6. Jsem samozrejme domluveny s majitelem, jinak bych si to nedovolil :-)
  7. moc rád taky vyzkouším a dopisuji se na seznam. prischera - Praha (hotovo) denyhami - Praha , a s postou nemam problém (hotovo) Michelin - Praha (hotovo) Titus - Praha (neco mu do toho vlezlo a od projektu odstoupil (zatim)) Lamiczka - Brno, Praha, sem tam Olomouc (ma je aktualne) tommas4 - Olomoucko / sev. Moravy pošta je ok Juraj11 - Olomoucko Liqid - Hradecko / Liberecko / Pošta Wanderer - pomezí jižní Moravy a Vysočiny. Pošta taky OK. vladacr - České Budějovice, jižní Čechy, pošta Kapo - ? Gustaf - Stříbro a nejlíp pošta kupko - Ostrava, / pošta KuSch - Olomoucko / může být pošta
×
×
  • Vytvořit...