Přejít na obsah

Connect

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Connect's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím všechny zdejší členy a obracím se s dotazem, zda by bylo nějakým způsobem možné objednat ty bílé Vratislavky? Vím, že tu mám 00 nic příspěvků, ale přeci jen kdyby to šlo, moc by mě to potěšilo.
  2. Ty Tissotky jsou fajn, jsem taky koukal na Ingersoll, něco si nečetl a raději nekoupil - nevyhodil penize. Tyhle Wengery se mi taky líbí, jen s modrým cifrem, ale chci automaty a letos si udělám radost k půlkulatým. Mám času dost, tak tu čtu a jsem o zase bohatší o informace. Jenom si sám musím udělat jasno v tom co chci. Je to vážně k zbláznění. :-)
  3. Ahoj, kouknu na to. Je fakt, ze zrovna na tyto jsem se díval. Líbí se mi. Dík ,pohledám i bez toho chrona. To by v tom byl čert, abych něco nenašel. :-)
  4. Vyloženě netrvám na krému, jen je to jiné než ta černá.
  5. Nejsou špatné, ale nelíbí se mi font pisma. Není tam taková ta jiskra, jestli chápeš co chci říct. No koukám, že to nebude jen tak.
  6. Chápu, vcelku mám jasno ve stylu - líbí se mi pilotky s chronem na koženém řemínku, nejvic asi s krémovým cifrem. Je fakt, že výběr není vůbec jednoduchý, hlavně, když máš omezený rozpočet. Třeba se mi podaří v průběhu vyběru ještě něco přihodit. :-)
  7. To lucid : tím univerzalním stylem myslím spíš běžné nošení - ne k obleku,to jsem se špatně vyjádřil a zamíchal vše dohromady. Komplexy naštěstí žádné nemám a talíř na ruce taky nepotřebuji. Těch 44mm bude zřejmě tak akorát. To JanNovakJan : zda to někdo ocení nebo pozná mě netrápí. Možná to bude ve finále opravdu jedno. Chtěl bych tedy poprosit, jestli má někdo tip na hodinky ve stylu : viz obrázek s cenou plus minus 12k. Je v někde v Brně prodejna, kde se lze podívat na již zmiňované Junkers, Archimede, Alpina, Steinhart? Dík všem. http://i.ebayimg.com/images/g/bXUAAOSwwbdWKLPF/s-l1600.jpg
  8. Už to tu co by pozorovatel nějaký čas pročítám a až teď jsem se rozhodnul registrovat. Koukal jsem i na pilotky, které uvádíš, dále pak i na Junkers nebo Alpina, ale nějak se nemůžu dopátrat, kde v Brně by je bylo možné shlédnout naživo. Od hodinek bych chtěl dobrou čitelnost, datum, lumi a chrono - bez něj mi ciferník připadá nějaký prázdný. Chtěl bych kožený pásek a celkem důležité - takové společensko-sportovní univerzály na každodenní nošení. Tyto mě zaujaly a cenově jsou plus mínus to, co bych chtěl utratit, ale nic moc jse o nich nenašel, jen to, že by měly spadat pod Zenyth. Velikostně se odrážím od zkoušených 46mm Ingersoll Bison 70 u Pohanky v Brně, které jsem po pročtení zdejších realit okamžitě zavrhnul, je fakt, že když jsem ně ze zajímavosti ještě koukal, už mi pak nepřišly moc pěkný. Netrvám na tmavém cifru, líbilo by se mi něco jako Torgoen T36 (krémové na hnědém koženém pásku). Tenhle styl mě uchvátil. Bohužel se mi ke vší smůle líbí kousky, které jsou mimo mé možnosti. Pěkným kouskům z druhé ruky se vůbec nebráním. Chápu, že s chronem roste cena, ale automaty jsem nikdy neměl, chci změnu a nechci to uspěchat.
  9. Zdravím všechny tady na fóru, jsem tu nový a snad ve správném vlákně. Chtěl bych se zeptat na názor ohledně hodinek Mondia. Konkrétně : Mondia BIELICA BIG PILOT AUTOMATIC CHRONOGRAPH VALJOUX 7750.(chrono24) Byly by to moje 1. automaty. Dosud jen nějaké Festiny a Tissot PRC 200. Koukám po větším průměru, tak cca 46mm, na zápěstí 18cm. Na netu toho o této značce moc není, jen drobet na watchuseek, ale nic detailnějšího. Znáte někdo prosím? Líbí se mi tento styl a cena cca 12.tis je taky zajímavá. Děkuji všem za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...