Přejít na obsah

Kubsik

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Glycine, Seiko, Tudor

Návštěvy profilu

1 061 zobrazení profilu

Kubsik's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Tak to nevypadá tak zle, ty ručičky jsou určitě lepší. Každopádně jsem našel, kde jsem viděl, že to není lumi. Tady je to v čase cca 5:00 a dál vidět a přímo to tam říká. Takže asi opravdu zeměpisná odlišnost nebo mu lumi už umřela cestou z továrny.
  2. Aha, tak to je dobrý. Co jsem koukal na videa, tak ty indexy nikdy nesvítily, nebo snad dokonce se tam přímo říkalo, že indexy nejsou lumi. Ale vzhledem k variaci modelů je možné, že to prostě v jiné části světa mají jinak.
  3. Tyhle sem měl v hledáčku, cena příznivá i velikost v pohodě na Gcka, ale odradilo mě to "fake" lumi na indexech a neosvětlení digi ciferníčků
  4. Gčka pořízený na kolo...asi je budu nosit i normálně
  5. hodnotím Matúše jako kupujícího a mám jen samá pozitiva. Solidní komunikace a rychlá platba. Doporučuji.
  6. Kubsik

    GLYCINE Combat SUB

    Pokud by se stala nějaká náhoda a místo šílených 48mm modelů, udělali ten vintagev v 39-40mm, tak by možná solidně zaskorovali
  7. Kubsik

    SKX007J a SKX007K

    prvně je nutné si říci že nejsou vyráběny v japonsku. Made in Japan je zajímavá formulka a splňuje jí i to že v továrně mimo japonsko dozoruje výrobu japonec... "However, this isn?t illegal. Japanese laws state that products manufactured outside Japan can still be labeled ?Made in Japan? if the production overlooked by Japanese nationals." Kdysi jsem se dočetl v této souvislosti, že hodinky pod 900 USD se na uzemí japonska nevyplatí vyrábět...ale bůhví.
  8. Vše v pořádku. Dobrá domluva. Doporučuji!
  9. Prodej Seiko SKX013, solidní přístup k jednání. Prodej řešen dobírkou - vyzvednuto okamžitě bez jakýchkoliv průtahů. Doporučuji!
  10. přestávám se stydět za svoje 42mm na lovečáku......
  11. Pravá ruka = zaručený každodení kancldajvování po stole, neasi!
  12. Brian May - normálka divers seiko.Po internetu se spekuluje, zda SKX007 nebo nějaké 80tkové předchůdkyně (třeba to tu už někdo rozsekl).
  13. https://www.helveti.cz/seiko-srpb35k1 Asi dost divočina co?
  14. Kubsik

    A uz jsou doma

    Úplně v tom nemám cenově přehled ale tuším že tohle by mohla být na trhu přímá konkurence moonu?? Jinak gratulace - jsou moc pěkný, dalo by se říct "neokoukaný"
×
×
  • Vytvořit...