Přejít na obsah

aprofil

Členové_50
  • Příspěvky

    62
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Momentálně žádné, líbí se mi Rolex, ale ta cena :( no a ostatní zas neumí udělat designově pěkné hodinky, alespoň já o žádné takové značce nevím.

aprofil's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Zdravím, mám u FB takový problém. Na mém News Feed (nevím, jak je to česky, prostě to, co člověk vidí, když FB zapne) se mi nezobrazují články z některých stránek, které mám lajknuté, např https://www.facebook.com/bloombergmarkets/?surface=rese přestože by se zobrazovat měly. Proč tomu tak je a jak to napravit? Přitom se zdá vše v pořádku, stránku nemám "unfollowed".
  2. aprofil

    Dotazy

    http://www.seiko-watch.co.jp/products/images/sbtm231/main.png tohle mají být rádiově řízené hodinky. Nevíte, jak se na nich nastavuje, jakou časovou zónu chci? Nikde nevidím názvy měst, tak jak je to u rádiových běžné.
  3. aprofil

    Dotazy

    Nebuďte paranoidní, nemám jediný důvod vám něco nabízet. Konec mi není nikde, jen se teď o hodinky moc nezajímám, tak ani nemám dotazy.
  4. aprofil

    Dotazy

    Docela se mi líbí tyto hodinky, radiově řízené. Předpokládám, že se jednou denně, většinou v noci automaticky seřídí a pak taky člověk může seřízení kdykoliv vyvolat stisknutím tlačítka. Otázka : dá se u nich to automatické seřizování vypnout?
  5. Necpou, hodinky bez tourbillionu není problém sehnat, na rozdíl od nových Seiko bez data.
  6. aprofil

    Dotazy

    Jen tak ze zvědavosti, nepoznáte někdo, jaké hodinky má Zatloukal? Hned první sekundy http://www.dailymotion.com/video/x1auviq_hospoda-30-uraz_shortfilms Tipuju to na nějaké Audemars Piguet, podle toho hranatého ciferníku.
  7. aprofil

    TASAKI

    Dost povedené, hlavně ty prostřední vpravo. Řemínek je předpokládám z krokodýla, to jediné se mi na nich nelíbí.
  8. aprofil

    Dotazy

    Čtu si tento článek http://www.ablogtowatch.com/seiko-astron-solar-gps-watch-review/ a nerozumím tady tomuto "So, the key here is that the watch regularly updates itself to be not only accurate, but also accurate given the location you are in the world. This is a key area of importance because not all GPS watches are able to update your time and location. Citizen's GPS watches (such as the new Satellite Wave F100) for example are able to get the correct time, but aren't able to tell you where you are in the world." Buď je to myšleno tak, že Seiko umí nastavit čas podle toho, kde zrovna jsou (na Haiti mi nastaví Haitský čas), zatímco Citizeny by mi na Haiti nastavily český čas. Pak ale nechápu větu o tom, že mi Citizeny neřeknou, kde zrovna jsem, protože to mi přece neřeknou ani Seika. Nebo je to myšleno tak, že mi Seiko i Citizen nastaví čas podle lokace, ale Seiko mi zároveň řekne, kde se nacházím. Pak ale nechápu, kde na hodinkách se mi tato informace má zobrazit, nikde tam nic takového nevidím, jen pár hlavích měst na lunetě.
  9. Kde jsi na to přišel, že jen z USA? Dívám se na chrono24 a většina jich je z Evropy. Edit : i pod 40 jich tam dost je.
  10. Den na hodinkách (o datu teď nemluvím) opravdu nemá s praktičností nic společného, je to jen frajeřina navíc, aby byl strojek komplikovanější. Dnes je čtvrtek a ví to každý, bez nutnosti dívat se na hodinky. Ale hlavně se má výtka týkala faktu, že to cpou do všech (datum). Kdyby dělali verze s i bez, tak jako např Rolex, neřeknu ani fň.
  11. http://www.deployant.com/baselworld-2016-grand-seiko-spring-drive-8-day-power-reserve/ Tak nakonec na má slova došlo a Seiko udělalo to, po čem jsem volal. Jen ta cena
  12. Třeba na výrobu domácích likérů, z ořechů, bylin a tak.
  13. Někde jsem slyšel, že existuje banka Rothschild (nebo Rockefeller, popřípadě s podobným názvem) a ta prý funguje na tom principu, že svěřené peníze nepůjčuje (narozdíl od ostatních bank) a tudíž u ní není riziko bankrotu. Měla by snad mít pobočku i v Praze. Nevíte, co je na tom pravdy? Taky to může být výmysl. (jo a prý není vůbec jednoduché stát se jejím klientem, má se jednat o vysoce privátní banku pro movitou klientelu).
  14. http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-03-21/baselworld-2016-six-watches-that-truly-surprised-us
×
×
  • Vytvořit...