Přejít na obsah

Shane001

Členové_50
  • Příspěvky

    233
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

1 716 zobrazení profilu

Shane001's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Sleduji to tu od začátku a fandím ti. Je to opravdu velký progres. Jako tool kousek si je dokážu u sebe představit. Opravdu pěkná práce. Možná hloupá otázka, ale jaká je výhoda strojku v oleji? A jakou předpokládáš životnost baterie?
  2. Aha, tak uvidíš. Mě robot tvrdil že i když to 3dny leželo na depu, že většinou do 48 hodin zásilku doručí Po mém nespokojeném položení telefonu mi volala zpět paní ze zákaznické podpory.
  3. Řešil jsem minulý týden to samé. Tři dny aplikace ukazovala, že zásilka leží na depu. Po tom, co jsem se přes robota dostal k milé paní, mi sdělila, že asi zásilku nenačetli na výdejním místě. Bylo to tak a zásilka šťastně našla adresáta. Tak zkus zavolat na to výdejní místo, jestli jim tam neleží zásilka, která jim nešla načíst.
  4. To máš pravdu, uvedeno mají 20 mm, ale reálně jsem naměřil 20,3 na hodinkách a 19,5mm na tahu. Ta mezera mi přišla moc a přešla mě chuť znovu na slepo něco objednávat.
  5. Řešil jsem to samé u 2 generace Monster. Narazil jsem na problém s rozměrem, 20mm bylo málo, 22mm moc a 21mm jsem nesehnal.
  6. Děkuji za rady. @Bert omlouvám se. Přišlo mi lepší hodit poptávku sem, než zakládat kvůli takové drobnosti inzerát.
  7. Poradíte mi, prosím s výběrem mlýnku? Podle čeho vybírat a na co se zaměřit? Kameny keramika, nebo kov? Skleněný, nebo nerez? Chtěl bych se pohybovat do max 2 tis. Nebo to v této ceně nemá smysl řešit? Žena pije kafe z mašiny. Ale já jsem barbar a nejradši mám turka. Proto primárně na turka, max na 2 kávy? Kdyby měl někdo něco na prodej, tak prosím o nabídky do SZ. Děkuji
  8. Vchodové dveře do bytu Porta Doors mám. A pokud chceš něco pořádného, tak bych se poohlédl jinde. To zpracování odpovídá ceně.
  9. Máte někdo tip na zimní bundu s odepínací kapucí do města a max s dítětem na boby pro ne úplně hubeného? Teď jsem na to 2 hodiny koukal a buď to je prošívané a vypadal bych jak panáček Michelin, nebo to má kapuci na pevno, případně křiklavé barvy Koukal jsem na Tilak, Sir Joseph, Mammut, La sportiva, The North Face, Alpine Pro. Napadá vás ještě nějaká značka? Dekuji
  10. Uvařit vajíčko na tvrdo, ještě za tepla ho rozdrobit do misky, nebo sklenice, přidat pouzdro a zavřít.
  11. Nevím co je nejlepší, ale můžeš zkusit vajíčko, nebo třeba lák od okurek.
  12. Up a rozšiřuji poptávku i na rok 2018. A jako protihodnotu mohu nabídnout uncovou medaili k 30 letům České mincovny a české měny.
  13. Ona jedna pořádná facka za rohem (bez svědků). Napravila už leckterý charakter.
  14. Radši bych něco z české kotliny z důvodu řešení případné reklamace. Co to umí navíc oproti třeba Lenovo Tab K10? Které je na Alze o cca 3tis levnější? Rozdíl TFT / IPS displej a jiný procesor, jinak parametry skoro totožné. Dřív jsem u telefonů taky protěžoval Samsung, ale dnes si myslím že to je předražená značka.
×
×
  • Vytvořit...