Přejít na obsah

_lip_

Členové_50
  • Příspěvky

    481
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Ball, Traser, Oceanus, G-Shock, Certina, Orient, Seiko

Návštěvy profilu

1 939 zobrazení profilu

_lip_'s Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. _lip_

    NIGHTSHOTS

    Noční duchařská seance
  2. Je to sice blbinka, ale ten cifr je krásně plastický. Akorát mě hrozně mrzí, že jsem nechytil tu první černou verzi, tahle modrá je podle mě horší (hlavně méně kontrastní). Ta vodeodolnost je vtipná [emoji3] Tady je detail toho ciferníku a ručiček.
  3. Zrovna odpoledne dorazily, tak jsem ještě navečer nahodil tuto srandu :-D
  4. Mimostředka by byla určitě lepší, to datum je tam těžko čitelné. Taky by mohly být menší a hlavně nižší. Ale takové jsou pak jenom v quartzu a s minerálem. Anebo ty T18 z manufaktury, ale tam je cena už úplně jinde.
  5. Lip T26. Tuhle značku jsem prostě musel pořídit, aspoň se nemusím představovat [emoji3]
  6. Dneska střídačka za divery. Už jsem i vyřešil tu sponu, takže už netlačí :-)
  7. Zatím stále tyto (na střídačku s OS divery). Překvapivě se nosí docela pohodlně.
  8. Díky. Právě že je, oproti těm tvrdým gumám na starších verzích je tohle možná silikon. Je překvapivě hodně pohodlný.
  9. M-Forcy jsou fajn. Dneska přišla temnota :-)
  10. Ty fotky a detaily jsou super. To abych si zase přidal další model na seznam přání... Wardi by ti měli fakt platit za marketing
  11. Vypadají skvěle . Až se zase někdy potkáme, tak bych rád zkusil, jak jsou pohodlné. S PRX jsem měl stejný problém jako ty - byly hrozně nepříjemné na ruce. Jinak pak dej každopádně vědět, až tě omrzí
  12. Jinak co se týče přesnosti, tak ty mecaquartzky super (-0.1s/den), ty automaty jsou už horší (podle pozice -7 až -15s/den). Oba modely mají takový trochu divný chod korunky.
  13. Mám trochu dilema. Více se mi líbí ty automaty, hlavně asi díky cifru, sklu a lunetě. Chodem mi ale více vyhovuje ten mecaquartz. Je vážně škoda, že nedělají takovou kombinaci.
  14. A co něco z té slim řady - RE-HK0001S, RE-HK0003B? Je to 40 mm, jsou tenčí a mají SAR sklo. Pokud ti sedne jejich design. Černé bych případně měl, pokud by tě zaujaly.
  15. Jdeme na návštěvu, dneska tedy přezuto na společenský vánoční model [emoji3] @Lacifer : Jak jsi tedy s nimi spokojený? Můžeš prosím mrknout, jak máš na tom kusu slícované indexy a lunetu?
×
×
  • Vytvořit...