Přejít na obsah

lamizol

Členové_50
  • Příspěvky

    77
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

735 zobrazení profilu

lamizol's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Chtěl jsem to nechat na Novej rok, ale vidim, že jste v pohotovosti pořád, tak je to asi jedno a na Novej rok budete stejně vyspávat vopice . Pánové, případně i dámy, chtěl bych tady nabídnout výtvarný projekt, který mě napadl ještě na vysoký (Akademie výtvarných umění v Praze), když jsem se nechal překecat abych se zúčastnil výtvarné soutěže na fasádu bytového domu velkého mezinárodního developera. V souvislosti s tou soutěží mě napadl výtvarný projekt, který jsem pracovně nazval závodní malíř. S tím projektem jsem nesoutěžil, to vzniklo tak nějak bokem. Tento projekt jsem nechal leta spát a i výtvarnou tvorbu jsem poslal k ledu. Nedávno jsem musel namalovat obraz, který jsem před několika lety slíbil a usoudil jsem, že už je čas splatit starý duhy. Musím skromně říct , že po těch letech to tam pořád je a zase mě to chytlo. Říkal jsem si, že bych mohl zkusit oživit starou myšlenku, že je škoda nevyužít potenciál. Pointa je v tom, jít do toho výtvarnýho umění úplně obráceně. Výtvarný projekt by byl určený pro někoho kdo disponuje nemovitostmi aby bylo kam dávat to co se namaluje, nejlépe velký developer. Šlo by spíš o velkoformátové obrazy do prostorů, kde jsou prostě prázdný zdi, tak aby to nepůsobilo tak prázdně, ale aby to bylo i zajímavý pro oko diváka. Myšlenka v duchu, tady máš prostor, tak něco vymysli a namaluj, prostě na míru. Námět by nevadil, pochopitelně po dohodě. Jde o seriozní dlouhodobou spolupráci kde by si měli všichni přijít na svý a uvidí se co by z toho mohlo dlouho době vzniknout. Jenom upřesním. - Nehledám sponzora, mecenáše ani nepotřebuju někoho pumpnout vo love. Nepotřebuju ani udat obrazy. Všechny jsem prodal, udal nebo spálil . Primárně nehledám ani novou práci, mám současnou docela dobře placenou, né že by mě bavila, ale znáte to, složenky se neptaj. Hledám spíš někoho kdo by projekt využil. - Nejde ani o peníze (pro mě), ale chtěl bych si zase zamalovat, ale aby to mělo smysl, tzn. to co se namaluje by mělo někde viset, malovat do „šuplíku“ je proti myšlence toho projektu a ani by mě to nebavilo, krom toho by to postrádalo dlouhodobou koncepci. - Náklady nepůjdou zamnou. Dělat něco pro někoho za svý, už mám dávno za sebou. - Lokalita Praha, případně směr západ. Mohl by se ze startu zkusit nějaký zkušební provoz jenom za náklady a pak by se časem vidělo jak to půjde. Vše je o domluvě. Kdyby to někoho oslovilo, případně nebylo něco jasného, tak samozřejmě SZ. Díky za možnost náhozu.
  2. Máš recht. Nezaregistroval jsem! Zažádáno o smazání.
  3. Zkusim tady nohodit z oblasti fashion , ale je to taky EDC. Koukám po nějaké univerzální podzimní/zimní nepromokavé (membrána) bundě. Klidně v army stylu, ale není podmínka spíš tmavší univerzální barvy. Mám už leta bundu ECWCS od Mil-tecu, "membrána", pro zimnější období jde připnout fleecová vložka. Není to úplně špatná bunda, ale klidně bych si dopřál něco lepšího. Neměl by někdo tip, klidně i nějakou samostatnou kombinaci co mu vyhovuje jako bunda od jiného výrobce, mikina vložka taky od jiného. Cena nerozhoduje.
  4. No protože klíče taháš skoro pořád a menší baterka se už v tom svazku ztratí. Takhle musíš tahat dvě věci najednou a to je právě IMHO zbytečný. Samozřejmě když si deš vyloženě někam svítit nebo někam kde tu baterku potřebuješ dýl, tak si každej vezme něco většího. Mám několik Fenix baterek/čelovek, ale to beru jenom když to budu fakt potřebovat, jinak si vystačím s baterkou na klíčích. Takže tahat něco velkýho navíc, mi přijde právě nepraktický.
  5. Mám Olight I1R 2 Pro a naprostá spokojenost. Blbuvzdorná, vodotěsná, neni tam nic co bys urval, omylem sundal (gumová ucpávka nabíjení) atd. Za mě nejlepší baterka na klíče. Baterka na klíčích je prostě nouzovka, nepotřebuješ žádný módy, červený světla, diody, stroboskopy atd... Prostě si potřebuješ občas posvítit a aby to nemělo rozměry dilda. Na Olight I1R 2 Pro nedám dopustit.
  6. lamizol

    Seiko Legenda - Želvy

    U želv by bylo spíš divný kdyby nesedly. Neni co řešit. Konečně začneš žít!
  7. Drsný Harry! Na to se dá dívat pořád, taky díky Láďovi!
  8. Mě se želvy usadily po několika měsících, takže bych určitě vydržel a myslim že +-30sek bude tolerance možná i víc, takže by ti reklamaci stejně neuznali. Po půl roce když nebudeš spokojenej s odchylkou je nech seřídit (nech je tam dýl) a vono to pude neboj, měl jsem to taky tak.
  9. mám tu samou zkušenost. Když je nato trochu volnější, tak na něm želvy lítaj jak nudle v bandě. Jedině to mít víc na fest, ale to by mi vadilo.
  10. lamizol

    Seiko Legenda - Želvy

    To nebylo myšleno, že bych ti nevěřil, každopádně sem zase o něco chytřejší
  11. lamizol

    Seiko Legenda - Želvy

    To mi hlava nebere. Že když je tam lumi bod, tak sou potapěčský a když né tak jako nejsou jo? Takže Rolby Subáče s datem nejsou potápěčský a bez datumu jo
  12. @Jiří Sedlák @Roman-ZA kluci já taky nic , až teď. Ale jak tak koukám, tak jsem zas tak nekecal
×
×
  • Vytvořit...