Přejít na obsah

John_Lenon

Členové_50
  • Příspěvky

    1 069
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Lego. V chodidlech.

Návštěvy profilu

8 920 zobrazení profilu

John_Lenon's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Benchmade. Zrovna mám nějaké v inzerci. Nebo Zero Tolerance. Ale možností je neúrekom.
  2. Ahoj, vzhledem k tomu, že zpracovávám studii na CRZ, chtěl bych se zeptat, jestli tu někdo z Vás s tímto systémem nemá zkušenosti? Jde mi primárně o vaše postřehy (čti: Co vás na tom sere) a přípomínky na případné zlepšení. Sám toho mám neúrekom, ale zajímalo by mě, jak to mají jiní. Díky moc!
  3. Pánové, neúmyslně jste mě dojali! Limitka doručena k mému 8. Výročí na fóru, to snad ani nemuselo bejt!
  4. Hlasoval jsem jsem a byl jsem vždy hlasitým zastáncem spyderca. Stačí si to dohledat. hlasování dopadlo, jak dopadlo. Ale jak jsem psal na předchozí straně a jak píše @Dokusan. Smysl limitek by měl byt v jejich jedinečnosti. Egoismu v tom nevidím ani co by se za nehet vešlo.
  5. Ačkoliv stále čekám na balíček, jen par slov ke spydercu: s par lidma jsem to už řešil, vůle k tomu je. ale říkáme si, že je ještě čas. Předně, velkou vyzvou bude navázat na kvalitu téhle limitky. A to jak v organizačním smyslu, tak i ve smyslu zpracování. Dal si myslím, že by měla mezi dvěma limitkami byt nějaká časová prodleva. Ať z toho neděláme nějakou Omegu, nebo Seiko. a to s ohledem jak na zachování nějaké unikátnosti, tak na zdravý rozum případného výrobce. teď by měla být doba obdivu tohohle krásného nože a jakysi “cooldown”. Nechtěl bych, aby to vypadalo jako nejakej trucpodnik. treba půlrok, rok. Uvidíme. A ještě jednou, díky všem, co se na tvorbě teto limitky podíleli.
  6. Přišel jsem já? Bohužel nesla udělat okamžitá platba. Nevím, jak rychle moje banka připisuje v případě standardní platby.
  7. Něco mi říká, že by ses uživil jen tímhle koníčkem. fakt jsi borec.
  8. Zaplaceno, poslední znak v kódu zásilky je 0 - tedy NULA.
×
×
  • Vytvořit...