Přejít na obsah

martinre

Členové_50
  • Příspěvky

    67
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Švýcarsko (Vaud), Praha
  • Fanoušek značky
    Omega, Zenith, Seiko

Návštěvy profilu

910 zobrazení profilu

martinre's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Kazdopadne si je zacal sbirat jeste v dobrou dobu kdy sli asi sehnat i limitky za docela rozumnou cenu. Za posledni 4 roky se to tak vysponovalo ze i obycejny moony za retail mi prjdou drahy. Porizovat Tvoji sbirku ted pres CH24 by bylo hodne nakladny. Kde na ne jinak chodis? CH24 nebo nejake aukce? Jak me Omega limitky obecne nezajimaji a mam radsi klasicke reference , hlavne teda vintage, tak ty ST1 a Mitsukoshi Ti fakt zavidim:)
  2. Krasna sbirka, gratuluju. Zajimalo by me jestli nekdy sve kousky nosis? Planujes pridat i nejake vintage kousky, jako napr. 105.012?
  3. Dneska velky goldny na letisti v Zeneve
  4. ebook nebrat a nebo jako doplnek ke knizce. Ta knizka je krasna, masivni - ma snad 3.5kg. Dal sem za ni 56euro na Amazonu a ebook stal 20. Tak to mi neprislo jako velkej rozdil. Jedinej problem s ni je, ze jak sou ty stranky cerny a polomatny tak je na nich videt opravdu kazdej otisk. Tak bud na to nebrat ohled nebo v rukavickach. Rozhodne doporucuju.
  5. Jo mas pravdu, T Swiss Made T jako na speedmasterech tam nemam. Ani nevim, jestli se to na ne davalo. Mam rok prodeje 1997, podle SN je to rok vyroby 1995, nikdy nebyl menenej dial ani rucky. Pak mam jeste z toho samyho roku automaty a ty maji jiz sevisni dial i rucky se superluminovou. Kdyz udelam lume shot tak je to obrovsky rozdil a ty baterkace skoro nesviti. Porovnaval sem to s moonama, ktery mam celkem troje: jak v plnym tritiu, kombinaci tritiovej dial a luminova rucky, tak i vse luminova a jak patina, tak i lume shot odpovida, ze by tyhle quartzky meli byt tritiovy. Nevim jak to jinak potvrdit. Treba nekdo vice znalej poradi.
  6. Nalakali ste me, tak sem taky nasadil ty stary tritiovy baterkace
  7. Je to tak. Když jsem před čtyřma rokama kupoval svoje první tak ty ceny byly ještě docela ok. Ale od tý doby šli nahoru nový u výrobce o cca 2000 CHF. To samý ty starší ze 70.-90. let, který táhnou nový sběratele starejch referencí, tak lidi co nechtěj ty nový. I přes současnou lehkou korekci cen některých hodinek ty moony už asi levnější podle mě nebudou.
  8. Rano dorazil novy prirustek do rodiny z 1982
  9. Pekna fotka! Kde se da sehnat tenhle remen? Nebo byl jen k nejake limitce?
  10. Plastaky na me vcera nezbyly tak musim i na doma vytahnout klasiku.
×
×
  • Vytvořit...