Přejít na obsah

stanky

Členové
  • Příspěvky

    48
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Severní Čechy
  • Fanoušek značky
    Citizen, Seiko, Orient, Steinhart, Tissot

Návštěvy profilu

1 410 zobrazení profilu

stanky's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. stanky

    Tissot Seastar 1000

    Už se objevují i další fotky nových Seastar: http://oceanictime.blogspot.cz/2018/03/tissot-seastar-1000-powermatic-80-diver.html?m=1
  2. stanky

    Tissot Seastar 1000

    jo keramická, indexy jsou vyfrézované v ní Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
  3. stanky

    Tissot Seastar 1000

    Já jsem prubnul už Powermatic 80. Mám je skoro rok, nosím denně, takže by čekal, že už jsou zaběhnuté a přesnost slušná. Přes den udělají cca 5 sec. do plusu, v noci se to trochu stáhne. I přesto, že jsem kancelářská krysa, tak rezerva přes víkend v pohodě vydrží až do pondělí. Tah jsem dokupoval zvlášť.
  4. Dnes v hospodě na obědě IWC Portofino - černé chrono na mashi. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
  5. Nosim na tahu, na kterém se prodávala modrá verze.
  6. Docela pěkný přehled je zde https://www.hodinky-damske-panske.cz/hodinarsky-slovnik/in-house-strojky/
  7. Před dvěma týdny jsem je pořídil také. Tak se chci zeptat jak šlapou po dvou letech? Četl jsem jsem leccos o kalibru a použitých materiálech v něm a zaselo to ve mě trochu pochybnosti. Nicméně někde na zahraničních fórech jsem zjistil, že by v případě nutnosti šlo kalibr vyměnit za klasickou ETU 2824-2 nebo za téměř shodný kalibr H-30 (používaný u Hamilton, ale bez plastových dílů).
  8. Ahoj, pořídil jsem Tissot Seastar 1000 Powermatic 80. Ve všech recenzích jsem se dočetl, že by měly mít safír s vnitřním AR. Tissot to ale v katalogu jako vlastnost neuvádí (na rozdíl od jiných modelů). Lze tedy nějak vizuálně poznat (aniž bych musel vyndat sklo), zda tam AR je nebo není?
  9. dal jsem to původně do špatného tématu, pro jistotu sem dávám ještě odkaz na původní vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106370-oprava-k%C4%8Dku-korunky/
  10. Mam Dolmar 5105 už pár let a kupoval jsem jí z druhé ruky. Asi mám tedy štěstí, protože zatím jsem akorát vyměnil řetěz s lištou. Startuje parádně a hodně svižně jde do otáček. Za těch pět let žádný problém, náhradní díly jsem zatím nepotřeboval. Bioolej ale nepoužívám, nebo jen v nutnosti a pak "propláchnu" syntetikou - mám strach o čerpadlo.
  11. Mám Samsunga + Jablotron. Většinou si ho alarm nevšimne, ale vyjímečně se mu to podaří. Stejně jako kočku. Čidla jsou dělaná tak, aby registrovala pohyb až od určité výšky, právě kvůli domácím zvířatům.
  12. Kavárna Káva s párou - staré nádraží v Litoměřicích - dobré kafe, dobré zákusky, zahrádka, klid a moooc pěkná nazrzlá obsluha.
  13. Musím uznat, že ty Sinn 104 nejsou vůbec marný.
×
×
  • Vytvořit...