Přejít na obsah

Jony

Členové_50
  • Příspěvky

    399
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Okres Most
  • Fanoušek značky
    Sport a švýcarské hodinky.-)

Návštěvy profilu

7 552 zobrazení profilu

Jony's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Ahoj všem, rád bych koupil original od Káji Saudka. Dárek k výročí rodičům. Cenu akceptuji . Jde mi opravdu o signováný originál od Káji Saudka. Díky pěkný den
  2. Opět super setkání, již po druhé . Najdou se zde opravdu fajn lidé a ještě k tomu z blízkého okolí se stejným bláznovstvím v hodinkách jako vy. To je pak radost ze setkání. Obchod, jako vždy v absolutní pohodě. Vše na čem jsme se domluvili. Mohu jen doporučit.
  3. Omega PO Chronograph a úžasný kalibr 9900 s certifikací METAS.
  4. Přidávám se k nadšenců Breitling, jelikož jsem jich již pár vyzkoušel a vlastnil a musím říct,že naživo se mě líbí moc a to snad všechny modely s in-housem B01. Skvělé zpracování, přesnost a pro mě stále neokoukanou podívanou. V butiku jsem byl také se podívat. Přístup skvělý, ale trošku mě tam něco chybělo ...nevím co to bylo. Asi nějaký ten pocit z práce a energie,které do nich dávají...nevím přesně, jak to popsat . Každopádně Breitling nadále zůstávají mými favority;-)
  5. Jsem rád,že zde potkávám opravdové nadšence a skvěle lidi. Velmi příjemné setkání a pokecání nejen o hodinkách . Obchod proběhl v naprosté pohodě a tak jak jsme se předem domluvili. Vojtu mohu jen doporučit,super člověk .
  6. Díky, na živo se musí vidět je to krása, opravdu . Propracování...
  7. Na chvíli jsem je zase vytáhl:-) Super Chronomat 44 B01
  8. Byl jsem zrovna minulý týden. Pěkné povídání s pravděpodobně manažerem prodejny. Chtěl jsem se podívat na nějaké Bentley,ale jak mi bylo zděleno, již s nimi ukončili spolupráci. Podle slov daného manažera je cesta Breitling více zelená než vozy Bentley:-)) Což měl pravdu i když Bentley se také chystá na elektrifikaci. Jinak velmi příjemné a ochotné jednání .
  9. Nevěděl jsem o této knize . Zajímavé a rád se na ni také podívám. Díky za info zde jinak bych o tom ani neslyšel:-)
  10. Breitling Superocean Heritage B01 sice je mám i v prodejní sekci, ale pořád se rozmyšlím, jestli je nenechat
  11. Jakožto zde ještě nemá Vlado žádné hodnocení, rozhodl jsem se ho založit. Obchod proběhl velmi rychle a v gentlmenském duchu. Peníze přišly ihned druhý den, kdy jsme se dohodli. Děkuji za super spolupráci a skvělý obchod. Takto si představuji obchod, kde jsou oba aktéři spokojeni. Mohu jen doporučit.
  12. Děkuji Petrovi za výborný obchod a příjemné setkání. Je to stejný chrononadšenec jako já a to mě potěšilo. Za mě mohu jen doporučit:-)
×
×
  • Vytvořit...