Přejít na obsah

SvazKmitu

Členové
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

SvazKmitu's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Musím se pochlubit s tímhle měřením. ZÁZRAK!
  2. Tak jsem narazil na další dvě verze.. ...škoda že jdou tak jetý.. A je z nich už celkem jasný, že to jakýsi pokračování sportů je. Já jim důvěrně říkám Prim Sport Nemo protože mi hlavně ty s tou zlacenou lunetou připomínají okýnko na parníku nebo ponorce z nějaký verneovky Nebo ten záchranej kruh se jménem lodi..
  3. SvazKmitu

    PRIM 1987

    OK. Dík. Půjdu do toho. I když bylo by aspoň fajn, kdyby se vytvořila nějaká spolupráce a ta kniha se po dohodě s p. Hovorkou vydala i elektronicky...myslím, že by se mu to ještě vyplatilo..
  4. SvazKmitu

    PRIM 1987

    I když půjde asi o zklamání , rád bych to dočet )
  5. SvazKmitu

    PRIM 1987

    No měl jsem podle mě jen dvě možnosti...ale tohle mi asi bude stačit. Děkuju
  6. SvazKmitu

    PRIM 1987

    Skvělý. Já pořád jen vyhledával heslovitě na googlu a ten mě nějak nechtěl pochopit
  7. Dobrý páteční večer všem. Zatím jsem se ještě nerozhoupal ke koupi prim bible pana Hovorky, ale leží mi už delší dobu v hlavě(srdci) touha mít hodinky vyrobené v roce mého narození. (Abych si to mohl aspoň odůvodněně myslet, ne snad prokazovat:)) A jinde než v této publikaci nebo přímo od někoho z vás se k těmto údajům asi nedostanu. Tak pokud má někdo informace o typech prim vyráběných v tomto roce a jejich fotku třeba, prosím poraďte.. ... Primky jsou pro mě teď prioritou, ale pokud se v tom roce objevila nějaká libůstka ve světě, tak za její zmínku budu taky moc rád. Založím si kdyžtak kasičku. Předem děkuju!
  8. Já se do světa mech. hodinek dostal teprve před cca rokem a půl. Takže od začátku zatím nevím co si mám o prodeji myslet. Ale tomu typovi co co se snaží vrátit naše(CS) značky na naše území a snaží se to dál dělat pořádně a pokud možno líp, začínám fandit. To pod jakou hlavičkou je známek mu dává i vliv a ten může využít všemožně. Jsem zvědav co se večer dočtu v tom článku z chrudimek.. )
  9. Tak dorazily. Prodejce psal že je měl 3x na sobě ale pokud jo tak to asi počítal na období. Tah sice origo, ale k výměně. Známky nošení na kůži značný=zbytky kůže nebo něčeho pod dýnkem a na korunce. Jinak jenom jeden téměř nepatrnej vryp na lunetě. -ta krásně oslňuje. Váha i velikost optimální co se mě týče. Za 4 hodiny prozatím nezaznamenaná odchylka v čase. Dotahování funguje oběma způsoby. Trochu mám obavy jen z čtení ciferníku v šeru..doteď jsem měl kovově lesklé ručky i indexy tak to vždy v nějakém úhlu šlo. No i tak...veliká spokojenost a radost. Kdyby se našel někdo s kopií něčeho jako návodu nebo aspoň kdo by znal typové označení tak minimálně poděkuju..
  10. Právě dnes dorazili a hned výletí na samozběru jahod (poblíž už žádný červený nejsou)
  11. No teď jsem koukal že mají naklapávací víčko takže asi mytí rukou vydrží, když si dá člověk pozor..) Ten obrovskej nápis vytváří vlastně propagaci mechanickým hodinkám obecně a dává jim takovej vejtahovskej styl, skoro bych je nazval "Machrovky" něco na tý vzácnosti bude. Nejsou na internetu moc k sehnání.. No zítra mi dorazí tak se na ně už těšim(ani se mi nechce do práce, abych je měl už dopoledne:)..mě se líbí moc. Ještě si určitě budu hlídat ostatní a hlavně tu lumi verzi.. Když tak pak ještě hodím foto jak dorazily a první dojmy
  12. A co ta vodotěsnost? Četl jsem že se Primky -stručně řečeno- konstruovali na 100M ale testovali se na míň... ?
  13. Mě moje 40 let staré(nedávno obstarané) se po znovuzaběhnutí teď zpoždují průměrně 4 vt./den. Myslím, že za tu cenu si můžu pískat.
×
×
  • Vytvořit...