Přejít na obsah

Darek73

Členové_50
  • Příspěvky

    154
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

5 311 zobrazení profilu

Darek73's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Jo, tyhle jsou super. Moje nejoblíbenější. Zkus je dát na kožené NATO.
  2. Tak já mám dneska tyhle. Na koženém NATO jsou to pro mě dokonalé hodinky. A to už je mám 12 let!
  3. Můžu se zeptat, jaké mají dýnko? Ocelové nebo titanové?
  4. Darek73

    SINN 556 Anniversary

    Ta limitka je skvělá, ale ty klasický jsou na celý život. Limitka se omrzí.
  5. Díky moc za tip. Objednal jsem (a již nosím) Louisiana a je super. Je přesně takový, jaký jsem chtěl. Pěkně těm hodinkám dodává formální vzhled a přitom je akorát masivní. Mohu všem doporučit.
  6. Díky moc za odpověď. Na ten Hirsch Knight se určitě ještě jednou podívám. I když vzhledem k našemu pracovnímu dress codu potřebuji hodinky posunout spíš na formálnější...
  7. Ahoj, rád bych si pořídil na svoje Fortis B42 Flieger černý řemínek s imitací aligátora/krokodýla. Potřebuji do práce spíš formálnější vzhled, tedy raději s nekontrastním prošitím. Co by si doporučil? Uvažuji o Rios Louisiana nebo Hirsch Duke. Je mezi nimi nějaký zásadní rozdíl? Díky.
  8. Můžu se zeptat, proč jsi se rozhodl pro verzi bez loga? A proč bez datumu?
  9. Z mojí zkušenosti ten Fortis řemen je dost ubohá kvalita a moc dlouho nevydrží. Já jsem ho dal dolů snad už po týdnu. A to jsem je kupoval fungl nový. Několikrát jsem ho tam zkoušel zase dát, ale vždycky jsem ho zase sundal. Ta tvoje guma na tom vypadá dost hrozně. Zato ten Rios vypadá je super. Pro zkoušku ještě doporučím: kup si Rios Oxford. Černý nebo ten hodně tmavě hnědý. Je to pořádný tlustý řemen a k těm masivním hodinkám se hodí.
  10. Mě teď servis taky čeká. Po 5 letech se mi začaly moje Fliegery B42 brutálně zpožďovat - tak o 2 minuty denně, všude teď chodím pozdě . (Od začátku se zpožďovaly, ale jen o málo - tak cca 15s denně.) Asi teda zkusím to Carollinum.
  11. Myslím, že by se k nim nehodil. Volil bych nějaký sportovnější.
  12. Za mě nejhezčí hodinky tady na foru. Super podzimní, super originální.
  13. Musím se přdiat s gratulací. Super originální! Jsou opravdu neobyčejné, mají své kouzlo. To je ten typ hodinek, které se buďto brzy omrzí nebo si je člověk zamiluje na celý život.
  14. Ty Junghans Vypadají perfektně, ale ta velikost mi přijde malá i pro holku. Já jsem nedávno manželce kupoval tohle: http://www.hodinkywenger.cz/wenger-sea-force-01.0621.101/ V realitě vypadají super a roiginálně a hned si je oblíbila. Ale manželka chtěla sportovní hodinky.
×
×
  • Vytvořit...