Přejít na obsah

Wisly

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Glashutte spezimatic

Wisly's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahojte, pripajam moje digitalky. Viem, ze fejky (tie troje) sem nepatria, ale na kazdodenne nosenie (a tym aj znicenie) su dobre aj tie z aliexpresu za 1,80 euro. A z tych "ozajstnych" (skupinka styroch) idu zial iba jedny.
  2. No, ja hodinky nezbieram, ja skor fotoaparaty. Ak by si ich velmi chcel, mozem vymenit za nejaky fotoaparat.
  3. Tie Atron mali aj kalkulacku? Alebo je to len bluf na sklicku?
  4. Vdaka za odpoved.... Aku asi maju cenu?
  5. Co je to zac. Kde a kedy boli vyrobene.... Tie Vanica po vymene baterky idu, tie druhe nie
  6. Ahoj, som rad, ze som nasiel toto forum. Digitalky nosim denne, ale to su fejky. Je mi luto znicit klasiku. Tie mam troje. Ahned prosim o radu. Ziskal som toto, ale neviem o tom nic, ani na webe som ich nenasiel. Ospravedlnujem sa za kvalitu ale fotil som to tabletom.
  7. Ahojte. Dnes so ziskal tieto dva kusky, ale neviem o nich vobec nic. Ani na nete som o tom nic nenasiel. Vie niekto nahodou o tom nieco??? Dakujem.
  8. Ahoj, my sme boli vlani v Bulharsku asi po 30-tich rokoch. Mostalgia. Autom, cez Rumunsko - nostalgia. Poviem Vam, trochu som sa obaval cesty, ale doba zobrajucich deti na kazdom kroku je daaavno prec. Nelutujem a uz chystam dovolenku na buduci rok. Prespali s v Rumunsku (mesto Sibiu - nadherne). Ludia v penzionoch mili, ochotny. Nikde ziadny problem. 15 dni v Pomori. krasa. Rusi a Bulhari mi nevadia, urcite lepsie ako arogantni nemci. Vylety autom do Nesebaru a Sozopolu - parada. Plaze ciste (Chorvatsko je humus), vlny raz velke, potom male. Nadseni sme boli vsetci, cela rodina. Rano som vybehol na kolaciky, cerstve ryby, vecer prechadzky po korze. Neviem sa dockat buducej dovolenky v Bulharsku, Asi Kiten alebo Onzor. Zasa autom. A chcel by som v Rumunsku pocestovat trochu viac (nie iba Drakulov hrad).
×
×
  • Vytvořit...