Přejít na obsah

ladmat

Členové_50
  • Příspěvky

    105
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

6 218 zobrazení profilu

ladmat's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Také jsem potřeboval vyřešit dárek pro manželku . Perfektní domluva , poradil mě neznalému, zhotovil nádherný prsten v šibeničním termínu , zabalil a ještě poslal . Moc děkuji .
  2. Dovolte, abychom naše Vážené čtenáře seznámili s nejúžasnějším nálezem posledních let. Již se zdálo, že archeologové nás nemohou s ničím překvapit. Pak, ale akademickou obec a posléze i laickou veřejnost překvapil nález našeho předka. Vedle zachovalých kosterních pozůstatků, se našlo spousta různých kovových předmětů např. pyramid, špendlíků, kovových placek a dokonce i zámku. Podle našeho nejznámějšího odborníka na danou tématiku doc.PhDr Javimvsechno DSc. se buď jedná o velekněze zatím nám neznámého náboženství nebo o podomního obchodníka s drobným železným zbožím. Na jednom kovovém artefaktu se sice podařilo přečíst nápis ? punk není mrtvý, vy volové ?, ale to celou záležitost příliš neosvětlilo. Největším překvapením je nález jakého si bronzového přístroje, pravděpodobně nošeného na pravé ruce. Přístroj byl přidržován pomocí kůže nám neznámého zvířete. Díky sponzorskému daru firmy Baterka a syn , jenž ve svém firemním archívu našli prastarý zdroj elektrické energie , se podařilo přístroj oživit. Jedná se pravděpodobně o velmi složité zařízení, protože technikům z technického institutu, se podařilo zatím zobrazit pouze čas, sekundy a datum. To zatím nahrává spekulacím o jeho mimozemském původu. O posledních novinkách, při jeho výzkumu, budeme naše Vážení čtenáře informovat.
  3. Super rychlá domluva , naprostá spokojenost . Díky .
  4. Naprosto v pohodě. Velmi rychlé doručení. Děkuji
  5. Vše proběhlo dle domluvy a rychle. Díky
  6. Také se připojuji k velkému poděkování organizátorům . Zatím se věnuji studiu dobové odborné literatury .
  7. Na dýnku je označení 0 720101-40 CS .Tvar pouzdra a tlačítka odpovídají.Modul bude asi stejný.Asi před rokem ještě fungovali ,pak se vybila baterie, tak jsem ji radši vyndal. Máš je v lepším stavu ,ty moje už něco zažily.
  8. Tak se teda přidám. Teď jsou bez baterie .Nevěděl jsem,že Orientů je tak málo.
  9. Podařilo se mě koupit zajímavý PRIM REPETIT . Je zachovalý a nevěděl jsem ,že je v Chronotechně vyráběli.
  10. Vše v pořádku .Perfektní domluva .
×
×
  • Vytvořit...