Přejít na obsah

benesjan87

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli benesjan87

  • Datum narození 26.2.1987

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Omega, Breitling, Tag Heuer, Fortis, Junkers, Victorinox

Návštěvy profilu

545 zobrazení profilu

benesjan87's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Lux CF SL 8.0 Pro Race vs. Oiz M30. Obě ročníky 2019. Dík za názor...
  2. Zkus mrknout na Kemp Rákosí ve Zruči nad Sázavou, mají solidní sruby a nebo spoustu místa pro stany. Cyklostezky po okolí, případně parádní KČT červená značka podél Sázavy v obou směrech plus koupání v Sázavě. A nebo Sporthotel Kácov, to je takový "lepší", je to taky u Sázavy, cca o 15km dál po proudu od Zruče. Mají super bazén.... H.
  3. Co raději za MTB..... Orbea Oiz nebo Canyon Lux?? Oba mají super poměr cena/výkon. Canyon lehce levnější, Orbea naopak české zastoupení z autorizovanými prodejci v kamenných prodejnách. Dík za odpověď. Honza
  4. Nevím, zdali se to tu už nezmiňovalo, ale doporučuju Stranger Things. Je to takový sci-fi fantasy seriál pro celou rodinu... :-)
  5. Jinak update obvodu mého zápěstí.... Mám nějakých 20 cm. :-) Neměl jsem předtím patřičné vybavení. :-) Teď už se to i mně samotnému čte lépe. :-)
  6. Teda o těchto konkrétně ne, tohle je Oris Aquis Red limitovaná edice? ;-)
  7. Dacanko, jsou pěkný, to ne že ne.. Také jsem o nich původně uvažoval, stejně jako o TH Aquaracer, ale pak jsem dospě l k názoru, že by mi časem "nestačily". ;-)
  8. Sphinxxi, děkuji Ti za cenné a velmi užitečné informace. :-) O digitální kartě jsem do této chvíle nevěděl. U jakékoliv AD by se o to člověk nemusel pravděpodobně starat, ale vždy je dobré být připraven. :-)
  9. PO jsou jasná volba do budoucna, sice to chvíli ještě potrvá, ale vím, že jakmile na ně našetřím, tak neodolám. :-) Každopádně pokud Seawolfy opravdu pořídím, tak se tady ihned pochlubím. :-) Co jsem se tu dočetl, tak před koupí by mohlo být reálné vyjednat slevu u AD o 10-15 %, což je příjemné, pokud to tak opravdu je. Jsem mimo ČR do konce května, tak pak se nějak rozhoupu.. Možná jsem udělal chybu, když jsem byl minulý týden na jednom blízkovýchodním letišti tranzitním prostoru v duty-free obchodě a zrovna ten den měli slevu 20% na většinu značek hodinek včetně Breitlingu a Seawolfy vycházely nové v přepočtu na cca 74 000 Kč!!! Což byla asi chyba, že jsem je nevzal, ale v tu chvíli jsem bohužel neměl moc času... Nocméně věřím, že se sleva bude opakovat i jindy a já se tam určitě ještě dostanu... Což je můj poslední dotaz, zdali je mezinárodní záruka opravdu mezinárodní, resp. jestli nové Breitlingy, koupené v zahraničí, v případě nějakého problému, je možné reklamovat u AD v ČR..??
  10. Ještě si hodím na ruku ty GMTčka až se dostanu k AD... Ale názor, proč se mi líbí víc Seawolf, jsem už psal... Nějaká podobná alternativa jako Seawolf Vás nenapadá (pokud vůbc existuje)? Ale těžko se hledá alternativa, když je člověk posedlej jedním konlrétním modelem... :-)
  11. Jinak pokud by do nich šel, tak bych je chtěl mít jak na tahu, tak i na gumě... A guma na váze dost uleví a do vody a na různé outdoor aktivity je asi taky praktičtější....
×
×
  • Vytvořit...