Přejít na obsah

Cagi

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega, IWC, Glashütte

Návštěvy profilu

882 zobrazení profilu

Cagi's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pokusím se přes víkend. Problém je, že dýnko je ozubené,nemam na to klíč.
  2. Zdravím, mám prosbu o radu, při seřizování času jsem povytáhnul korunku a zůstala mi v ruce i s vývodem. Jsou to noname čínské automaty, strojek jsem si nechal vbastlit do vlastního pouzdra. hodinář mi řekl, že je to ulomené, a že nemá náhradní díl. Oplatí se to vůbec opravit, respektive lze to vubec opravit?
  3. Divný je, že to zdá se (alespoň ve světě jedniček a nul) prostě neexistuje. Nikde ta značka není k nalezení...že jsou to Švýcary jsem pochopil podle toho Swiss...ale že by nějaká značka takhle beze stopy zanikla?
  4. Já jsem jinej. Za a) jsem katalogově sbírací typ (u známek mám tendenci všechno třídit a popisovat), za jsem novinář. To by mělo napovědět o úchylce odhalovat tajemství :-)
  5. Nevíte někdo prosím, co je tohle? Tváří se to jako "Antehor" - nemám ponětí, co je to za značku, ani strejda Google nepomohl. Dole na ciferníku pod šestkou označení "Swiss". Je to dědictví, takže už se původu normální cestou dopátrat nelze. EDIT: Jsou natahovací, fluorescenční ručičky. Co je uvnitř za strojek netuším.
  6. Skvělý! Moc děkuju. Traktory vypadají skvěle. Elton samozřejmě taky, ale několik desítek tisíc na hodinky zatím prostě nemám a až budu mít, asi budu brousit po něčem cizím.
  7. Díky. Na ruce se mi zdají skoro jako dámské. Ale asi to bude vážně změnou módy. Uvažuju teď o nákupu nějakých starších Primek (běžná řada, žádné Diplomatky) na běžné nošení a zajímalo by mě, jestli se pak od Spartaků výroba posunula k o něco větším ciferníkům (chápu, že to nebude taková velikost, jako u dnešních Seamasterů 300, ale přece jen)...
  8. Omlouvám se, jsem tu nový a únava po druhé ráno už taky pracovala. Přikládám fotku hodinek. Tím, ze jsou mrnave, jsem myslel v porovnání s dnešními standardy u panských hodinek - at už nejake quartzky nebo špičkové automaty. Měřit to pochopitelně nemám čím, šupleru nevlastním. Jinak prodávat to fakt nehodlám, jsem si vědom toho, ze první hodinky v Československu maji svou sbirkovou hodnotu, která by mela s časem růst. Ptal jsem se orientačně, protože na ceny na Aukru se nelze spolehnout.
  9. Zdravím. Před časem jsem se stal dědicem Spartaků (s černým ciferníkem). Nádherný kousek, bez škrábanců, šlape jak nový. Zarazila mne ale velikost. Opravdu jsou Spartaky tak mrňavé? Působí téměř jako dámské. Rád bych se zeptal též na cenu, za kterou se v současné době podobné kousky prodávají (jen pro info, zbavovat se jich rozhodně nechci) Děkuji uctivě
×
×
  • Vytvořit...